📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Metoda prosta i skuteczna, na pewno jeszcze tego samego dnia zamontowali tłumiki żeby nie hałasować
bloodwar napisał/a:
Metoda prosta i skuteczna, na pewno jeszcze tego samego dnia zamontowali tłumiki żeby nie hałasować
Tłumiki w motórze to je toto takie cylindryczne w kształcie i na końcu rury wydechowy montowane
Niby zwykły policjant (po zachowaniu na pewno nie drogówka ) a na plecach karabin maszynowy.
BigCohones napisał/a:
Niby zwykły policjant (po zachowaniu na pewno nie drogówka ) a na plecach karabin maszynowy.
a co ma nosic? banana? w tym dzikim kraju przecietny pojeb lata z giwera to na takich tylko kalacha

Mandatu i tak by nie zapłacili, powinni jeszcze na posterunku wulkanizacje otworzyć

Mam tylko nadzieję że niebawem na hardzie zobaczę jak tego psa patroszą łyżką do opon.
siwybis napisał/a:
jesteś popierodolony jak czekasz na ukaranie gościa który znając życie, wymierzył ekspresową sprawiedliwość .Mam tylko nadzieję że niebawem na hardzie zobaczę jak tego psa patroszą łyżką do opon.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie