👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

BongMan napisał/a:
Kto dał ten dał. Ja na pewno nie.
Rosjanie gdy dokonywali rozbioru uznali że milczenie to przyzwolenie.
BongMan napisał/a:
Słyszałeś kiedyś o przekupstwie? To działa też na lekarzy i naukowców.Inaczej: Komu ufasz bardziej - lekarzom i naukowcom
BongMan napisał/a:
Jak bym znał kogoś, kto zabił dla dragów to by siedział zapewne. "Znam" osoby które kradną by mieć na trawę. Ciśnie ich tak jak tych po gorzale.Słyszałeś kiedyś żeby ktoś zabił lub okradł kogoś bo go cisnęło na jaranie?

Cytat:
"Znam" osoby które kradną by mieć na trawę. Ciśnie ich tak jak tych po gorzale.
a ja znam osoby, które kradną aby przeżyć. Ciśnie ich jak tych po heroinie.
ale nie o tym miałem mówić...

fri.K napisał/a:
A dla Twojej wiadomości: nie piję (alkoholu), nie palę (tytoniu), nie biorę (narkotyków), a przy tym nie pijam kawy. Nie, katolem nie jestem.
wiec jesteś emo !

Wiesz, wszyscy którzy biorą amfetaminę, heroinę itp. itd., których znasz nie zaczynali od trawy, ale od tytoniu lub kawy, bądź alkoholu to tak na marginesie
. Zaczynali od słabych środków odurzających i wchodzili na "lvl" wyżej. Jeśli ktoś nie ma hamulców to jest to indywidualna sprawa. A wyjaśnij dlaczego nie jesteś za legalizacją, bo co?? argumenty, bo co? może "bo tak"?
P.s. Cechą mądrego człowieka jest określanie sytuacji obiektywnie, a nie subiektywnie według własnych odczuć z tego "co widziałem i co wyczytałem w Gali". Brak obiektywizmu to zwyczajnie ograniczenie, gdy człowiek jest ograniczony jest zwyczajnie głupi, bo nie rozwija się lecz zamyka we własnych przekonaniach, które nabył wśród wąskiej grupy ludzi, być może patologicznej grupy.

P.s. Cechą mądrego człowieka jest określanie sytuacji obiektywnie, a nie subiektywnie według własnych odczuć z tego "co widziałem i co wyczytałem w Gali". Brak obiektywizmu to zwyczajnie ograniczenie, gdy człowiek jest ograniczony jest zwyczajnie głupi, bo nie rozwija się lecz zamyka we własnych przekonaniach, które nabył wśród wąskiej grupy ludzi, być może patologicznej grupy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie