👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powie ze rozpracowywał osiedlowych dilerów i niósł to na komisariat. Zapalił skręta by przetestowac czy to nie iskra i czy nie wstyd z tyms iść do komendanta.
I bardzo dobrze że złapali te ścierwa, czekam na następne takie akcje.
BongMan napisał/a:
Ponieważ marihuana to narkotyk.Czemu tego nie zaligizują?
Konopia to nie tylko narkotyk...
w-sercu-polska.org/joomla/index.php?option=com_content&view=articl...
w-sercu-polska.org/joomla/index.php?option=com_content&view=articl...
podpis użytkownika
khekhekhe

Słabe. U nas w kochanym Ostrowie Wielkopolskim policjant w mundurze i radiowozie sprzedawał narkotyki pod dyskoteką. Więc nie wiem co za afera ze chciał sobie nakupić koksu. Może dla dzieci chciał w prezencie dać?

fri.K napisał/a:
Poznałeś któregoś osobiście? Rozmawiałeś z którymś? Sami ich wybieramy, dajemy mandat zaufania przecież.
Kto dał ten dał. Ja na pewno nie.
fri.K napisał/a:
Organizacja jak "każda" inna.
Inaczej: Komu ufasz bardziej - lekarzom i naukowcom, którzy przeprowadzili różnego rodzaju badania, czy gościowi z sejmu, który jest tam tylko dlatego, że ktoś go wybrał?
fri.K napisał/a:
Ja poznałem kilki "fanów" narkotyków, ci którzy przestali są raczej ich przeciwnikami, a Ci którzy biorą dalej są obciążeniem dla społeczeństwa - czyli dla mnie!
Też kilku poznałem. Widziałem gości na speedzie i na pigułach, którzy bardziej przypominali zombie niż ludzi, zaślinieni, bełkoczący coś od rzeczy, narwani, często agresywni. Znam gościa, który po grzybach i kwasach jest tak zryty, że w środku lata chodzi w bluzie, gada do własnej ręki albo wali konia przy ludziach. Ma 26 lat i rentę inwalidzką dostał, bo nie nadaje się do niczego. Gadałem z gościem, który wrzuca herę - nie dogadasz się. To są narkotyki. Tak działają. Po marihuanie czegoś takiego nie ma. Przy dłuższym stosowaniu może nastąpić upośledzenie pamięci krótkotrwałej, które znika do 90 dni po odstawieniu, bo tyle czasu potrzeba żeby THC zostało wydalone z organizmu. Dlatego uważam, że marihuana nie powinna być stawiana na równi prawdziwymi narkotykami.
PS: Do tego dochodzi fakt, że ćpuny lub alkoholicy, żeby zdobyć pieniądze na ćpanie/chalnie nie zawahają się przed popełnieniem przestępstwa, nawet zabójstwa. Słyszałeś kiedyś żeby ktoś zabił lub okradł kogoś bo go cisnęło na jaranie? Ja nie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie