Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
Kuźnia Raciborska: Do dramatu doszło 2 kwietnia w bloku przy ul. Świerczewskiego w Kuźni Raciborskiej. Po godz. 21.00 w mieszkaniu na przedostatnim piętrze usłyszano cztery strzały. Jedna z mieszkanek natychmiast powiadomiła policję. Jak udało nam się ustalić, przybyły na miejsce patrol wyważył drzwi i ujawnił dwie osoby leżące w przedpokoju. Miejsce zdarzenia natychmiast zabezpieczono, wezwano straż pożarną oraz antyterrorystów. Ci przyjechali około północy i weszli szturmem do mieszkania. W środku były ciała trzech osób, 41-letniego funkcjonariusza Komisariatu Policji w Kuźni Raciborskiej, jego 40-letniej żony, również policjantki z tego Komisariatu oraz ich półtoraroczonego synka. Ciała kobiety i dziecka było w przedpokoju. Ciało policjanta w fotelu w pokoju. Z naszych informacji wynika, że policjantka wróciła wieczorem ze służby. Zmarły policjant miał się stawić na nockę. Wszyscy zginęli od strzałów z broni służbowej. Dokładne okoliczności zdarzenia badają śledczy pod nadzorem prokuratora. Na razie nie wiadomo, co dokładnie zaszło w mieszkaniu przy Świerczewskiego. Niewykluczone, że to policjant zastrzelił najpierw żonę i syna a potem popełnił samobójstwo. Pomiędzy małżeństwem miało ostatnio dochodzić do kłótni i awantur.

Co trzeba mieć w głowie żeby zrobić takie coś.
Zgłoś
okrutnyCham 2015-04-03, 15:08 39
niewykluczone, ze najpierw zabil siebie, a pozniej zone i bachora
Zgłoś
siemensen 2015-04-03, 15:11 1
"Co trzeba mieć w głowie żeby zrobić takie coś. "

ja wiem czego trzeba nie mieć..
Zgłoś
Czarny Pann 2015-04-03, 15:12 6
@up mózgu
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-03, 15:16
czeka go piekło. Szkoda dzieciaka...
Zgłoś
ooip 2015-04-03, 15:38 6
trzeba byc policjantem zeby zrobic cos takiego.wielu sie nie nadaje do tej roboty a ich biora.te testy co tam robia przy zdawaniu na policje sa gowno warte
Zgłoś
androgenius 2015-04-03, 15:50 78
dwóch mandatów zabrakło za marzec
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-03, 15:51 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-03, 16:10 12
Praca w policji i wojsku wielu ludziom ryje beret.
Zgłoś
NuclearBlast 2015-04-03, 16:43
U mnie w mieście było niemal że identycznie .
Zgłoś
androgenius 2015-04-03, 16:57 15
^ tyle, że nie gliniarz a młynarz, nie rodzinę a teściową i nie w domu a za lasem

poza tym rzucił kamieniem. Słyszałem o tym zdarzeniu.
Zgłoś
hejcior 2015-04-03, 17:30 4
W dzisiejszych czasach rozwód jest przereklamowany
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-03, 20:57
"Co trzeba mieć w głowie żeby zrobić takie coś."
W tym kraju??? Poukładane!!!
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-04, 5:49 2
Ta robota musi nieźle siadać na psychę.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-04, 6:04 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem