Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dOpieca 2025-06-02, 21:48 3
widać że człowiek , zatrzymał się zaraz po wypadku.
Zgłoś
Chwdp100Procent 2025-06-02, 22:09 6
Majestat struktury państwowej się za nim wstawi... w psim niebie, a gościu z VW zostanie skatowany na komendzie za największy grzech na świecie.
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-02, 22:52 9
Chwdp100Procent napisał/a:

Majestat struktury państwowej się za nim wstawi... w psim niebie, a gościu z VW zostanie skatowany na komendzie za największy grzech na świecie.

A ty idź już spać

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
PabloSkills 2025-06-02, 23:52 1
Został właśnie zdegradowany.
Zgłoś
Crisko 2025-06-03, 0:18 1
dOpieca napisał/a:

widać że człowiek , zatrzymał się zaraz po wypadku.

Zapewne też policjant, jechali razem.
Zgłoś
BootseQ 2025-06-03, 0:30
A no down!
Zgłoś
twojstarytofagot 2025-06-03, 0:46

co dzisiaj chyba tableteczki nie weszły jak powinny ? czy może pominąłeś dawkę taką co lekarz zapisał ?

podpis użytkownika

Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej Komuny
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-03, 9:01 5
Policjanci jak ten w materiale, ryzykują w c🤬j, żeby łapać z🤬bów i bandytów drogowych, ale nie tylko.
Każdy normalny, uczciwy obywatel będzie odbierał ten materiał z lekkim smutkiem.
Sam nie wiem co myśleć o tego typu patrolach, z jednej strony są szybsze i dojadą wszędzie - z drugiej ryzyko times 10.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-06-03, 9:27 3
Szary_Jeleń napisał/a:

Policjanci jak ten w materiale, ryzykują w c🤬j, żeby łapać z🤬bów i bandytów drogowych, ale nie tylko.
Każdy normalny, uczciwy obywatel będzie odbierał ten materiał z lekkim smutkiem.
Sam nie wiem co myśleć o tego typu patrolach, z jednej strony są szybsze i dojadą wszędzie - z drugiej ryzyko times 10.

25 latek i na emeryturkę się chce ? Jak się chce to się zap🤬la z wkalkulowanym ryzykiem, albo idzie do roboty bez ryzyka gdzie BHP myśli za Ciebie.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-03, 11:38 1
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

25 latek i na emeryturkę się chce ? Jak się chce to się zap🤬la z wkalkulowanym ryzykiem, albo idzie do roboty bez ryzyka gdzie BHP myśli za Ciebie.

Gdyby to było takie proste. Mam w rodzinie exmundurowych, wiem ile kosztuje ta praca (nie tylko w policji). Często rodzina mocno dostaje po dupie za pracującego bliskiego w takim fachu.

podpis użytkownika

Zgłoś
barszczzuszkami 2025-06-03, 12:44 14
Officer down
Zgłoś
Chwdp100Procent 2025-06-03, 14:49 2
Szary_Jeleń napisał/a:

Gdyby to było takie proste. Mam w rodzinie exmundurowych, wiem ile kosztuje ta praca (nie tylko w policji). Często rodzina mocno dostaje po dupie za pracującego bliskiego w takim fachu.

Nie bez powodu kandydat musi być po pierwsze na tyle głupi, żeby złożyć papiery, a po drugie na tyle głupi, żeby stamtąd nie odejść - niszcząc sobie życie. Co my mamy ich po rękach całować? Wybrali sobie robotę, podpisali kontrakt i zgodzili się na zasady, to mają zap🤬lać dla polityka, gnębiąc obywatela i nie łapiąc prawdziwych przestępców (polityków).
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-03, 14:58

Nie bez powodu kandydat musi być po pierwsze na tyle głupi, żeby złożyć papiery, a po drugie na tyle głupi, żeby stamtąd nie odejść - niszcząc sobie życie. Co my mamy ich po rękach całować? Wybrali sobie robotę, podpisali kontrakt i zgodzili się na zasady, to mają zap🤬lać dla polityka, gnębiąc obywatela i nie łapiąc prawdziwych przestępców (polityków).

Musisz jeszcze być bardzo młody (to komplement) sądząc po Twojej argumentacji. Za jakiś czas zrozumiesz pewne rzeczy.
Też kiedyś byłem młody, piękne czasy błogiej nieświadomości.

podpis użytkownika

Zgłoś
Chwdp100Procent 2025-06-03, 16:34 1
Szary_Jeleń napisał/a:

Musisz jeszcze być bardzo młody (to komplement) sądząc po Twojej argumentacji. Za jakiś czas zrozumiesz pewne rzeczy.
Też kiedyś byłem młody, piękne czasy błogiej nieświadomości.

Nic nie muszę zrozumieć, już zrozumiałem. Przeczytaj sobie książkę "Most dangerous superstition" L. Rose, to może Ty coś zrozumiesz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie