Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak widać 3 funkcjonariuszy z tourist police nie potrafi sobie poradzić z chudym szczurem, ale nadchodzi wsparcie w postaci 2 ochroniarzy.

Miejsce kurort turystyczny Alona, Panglao, Filipiny. Klient zwyzywał pracownicę w fast foodzie i wdał się w kłótnię, ktoś wezwał policję.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Jaten 2025-07-05, 14:42 2
Głodny nie jesteś sobą
Zgłoś
wojtekpwse 2025-07-05, 14:44
Czemu patałachy spacyfikowany został
Zgłoś
romek134 2025-07-05, 14:47 5
Hammerfisty w szczepionkę. Nie p🤬lą się.
Zgłoś
Mikson10 2025-07-05, 15:00
wojtekpwse napisał/a:

Czemu patałachy spacyfikowany został

Dopiero przez tego w białym jak go przewrocił i sklinczował, za co brawo. Niebiescy się miotali jak p🤬dy i generalnie przeszkadzali w tej sytuacji.
Zgłoś
cedrikk 2025-07-05, 15:27 1
Nowy prezydent i jak to się zmieniło. Za Rodrigo Duerte gość już był sitem. Nie mają również długiej broni co mnie dziwi. Jeszcze 2 lata temu na Mindanao tak było przed każdą galeria.
Zgłoś
PortalSkryciePromujeLewactwo 2025-07-05, 15:53 5
jesteś w pracy, jest gorąco, nie zjadłeś jeszcze śniadania, jesteś bardziej zmęczony, niż wk🤬iony, nie masz ochoty nikogo bić, a tu nagle taka akcja z agresywnym kolesiem, ale ty chcesz go bardziej uspokoić i ewentualnie aresztować, niż stawać z nim do walki na śmierć i życie.

Po drugiej stronie masz gościa który jest wk🤬iony, zdesperowany, ma żywą ochotę rozszarpać każdego kto się zbliży, adrenalina na maksymalnym poziomie, h🤬j wie co zrobi.

dlatego trzeba kilku mniej zmotywowanych na jednego bardziej zmotywowanego
Zgłoś
Mikson10 2025-07-05, 16:53 2
cedrikk napisał/a:

Nowy prezydent i jak to się zmieniło. Za Rodrigo Duerte gość już był sitem. Nie mają również długiej broni co mnie dziwi. Jeszcze 2 lata temu na Mindanao tak było przed każdą galeria.

Myślę, że zmiana u władzy nie ma znaczenia dla tej sytuacji. Pod niektórymi galeriami i innymi strategicznymi miejscami nadal stoją z długą, nie tylko na Mindanao. Tutaj mamy jolibee 300m od popularnej plaży, nikt nie będzie strzelał w takim miejscu bez uzasadnienia do nieuzbrojonego gościa, który nie stanowi większego zagrożenia, tym bardziej przy turystach, więc nie, nie byłby sitem. Po prostu komiczna sytuacja dnia codziennego XDD.

[ Dodano 2025-07-05, 17:12 ]
PortalSkryciePromujeLewactwo napisał/a:

jesteś w pracy, jest gorąco, nie zjadłeś jeszcze śniadania, jesteś bardziej zmęczony, niż wk🤬iony, nie masz ochoty nikogo bić, a tu nagle taka akcja z agresywnym kolesiem, ale ty chcesz go bardziej uspokoić i ewentualnie aresztować, niż stawać z nim do walki na śmierć i życie.
Po drugiej stronie masz gościa który jest wk🤬iony, zdesperowany, ma żywą ochotę rozszarpać każdego kto się zbliży, adrenalina na maksymalnym poziomie, h🤬j wie co zrobi.
dlatego trzeba kilku mniej zmotywowanych na jednego bardziej zmotywowanego

Jakie śmierć i życie XD, jakie zmęczony XD. Ich głównym zadaniem jest op🤬lanie się i od czasu do czasu wymuszanie łapówek od turystów za jazdę skuterem bez prawka, także na ich miejscu bym się cieszył, że mi się coś ciekawego trafiło. Z nudów.
Zgłoś
PortalSkryciePromujeLewactwo 2025-07-05, 17:47 1
Mikson10 napisał/a:

Jakie śmierć i życie XD, jakie zmęczony XD. Ich głównym zadaniem jest op🤬lanie się i od czasu do czasu wymuszanie łapówek od turystów za jazdę skuterem bez prawka, także na ich miejscu bym się cieszył, że mi się coś ciekawego trafiło. Z nudów.

przecież to tak nie działa jak ma się już więcej niż 19 lat xD

im więcej mulisz, tym bardziej jesteś zamulony.

im więcej się op🤬lają, tym mniej mają energii na takie akcje.
Zgłoś
mesjans 2025-07-05, 18:21 1
W kurortach turystycznych policja zawsze jest trochę łagodniejsza. Nie chcą zaszkodzić wizerunkowo interesom turystycznym. Temu też w miejscach turystycznych nie wyrwiesz (zwykle) mandatu za picie browara.
Zgłoś
Driver19cm 2025-07-05, 19:45 1
mesjans napisał/a:

W kurortach turystycznych policja zawsze jest trochę łagodniejsza. Nie chcą zaszkodzić wizerunkowo interesom turystycznym. Temu też w miejscach turystycznych nie wyrwiesz (zwykle) mandatu za picie browara.

Kolego, gdzie i komu Ty to piszesz ? Przecież tutaj, większość piwniczanych turboz🤬bów, nigdy nie opuściła swojej wiochy. Turystyka, to dla nich PKS, który przyjezdza raz na dwa dni i wyjdzie z niego "nie tutejszy"

Oczywiście w komentach są extra super "znafcami" którzy w dupie byli i gówno widzieli

Ale wracając do twojej wypowiedzi, tak masz rację. Ostatnio w Moldawii, wypożyczonym samochodem, stanąłem przy skrzyzowaniu (poszedłem na zakupy do sklepu) Wracając stała już policja. Okazało się, że ja i jakiś miejscowy typo swoim samochodem, stanęliśmy w c🤬jowym miejscu. Lokals dostał mandat, a ja upomnienie 😉

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Chwdp100Procent 2025-07-05, 20:42 8
Driver19cm napisał/a:

Kolego, gdzie i komu Ty to piszesz ? Przecież tutaj, większość piwniczanych turboz🤬bów, nigdy nie opuściła swojej wiochy. Turystyka, to dla nich PKS, który przyjezdza raz na dwa dni i wyjdzie z niego "nie tutejszy"
Oczywiście w komentach są extra super "znafcami" którzy w dupie byli i gówno widzieli
Ale wracając do twojej wypowiedzi, tak masz rację. Ostatnio w Moldawii, wypożyczonym samochodem, stanąłem przy skrzyzowaniu (poszedłem na zakupy do sklepu) Wracając stała już policja. Okazało się, że ja i jakiś miejscowy typo swoim samochodem, stanęliśmy w c🤬jowym miejscu. Lokals dostał mandat, a ja upomnienie 😉

Wypożyczonym samochodem, w sensie tirem. Czuć od Ciebie hemoroidem i zasikanym bidonem, patrząc na ilość i jakość tych Twoich wysrywów.
Zgłoś
nowynick 2025-07-05, 20:55 1
mesjans napisał/a:

Ja z 6 browarami u pasa (taki specjalny pas jak nanaboje sprzedawali) i kolejnym otwartm w ręku przeszedłem naj🤬y w 3 dupy poza przejściem policjantów o drogę zapytać. Wskazali bez zbędnych pytań. Mrągowo wczasie piknik country. Zajebista impreza jakby ktośnie wiedział co z wolnym pod koniec lipca zrobić.

Na tym filmie mamy dokładnie to samo. Naj🤬y, fika, ale zapewne zostawia w c🤬j u miejscowych...
Zgłoś
Mikson10 2025-07-05, 21:47
nowynick napisał/a:

Ja z 6 browarami u pasa (taki specjalny pas jak nanaboje sprzedawali) i kolejnym otwartm w ręku przeszedłem naj🤬y w 3 dupy poza przejściem policjantów o drogę zapytać. Wskazali bez zbędnych pytań. Mrągowo wczasie piknik country. Zajebista impreza jakby ktośnie wiedział co z wolnym pod koniec lipca zrobić.
Na tym filmie mamy dokładnie to samo. Naj🤬y, fika, ale zapewne zostawia w c🤬j u miejscowych...

Rzecz w tym, że wygląda jak typowy miejscowy nierób z chaty z blachy lub bambusa. Koszulka z wielką grafiką z temu - jest, obcisłe przykrótkie szorty z bazaru za dolara z adidasem doklejanym/doszywanym na miejscu za kolejnego dolara - są, bose stopy - są, tępa skundlona filipińska morda - no jasne, brakuje torby na ramię i vape na szyji a byłoby pełne combo XD.
Zgłoś
mocnymarcin5 2025-07-05, 22:34 1
Przynajmniej jeden drugiego w łydkę nie postrzelił

podpis użytkownika

Lewactwo to faszyści
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie