📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Policja dała dupy .... to już który przypadek w tym w ciągu ostatnich 12 miesięcy 4-6 ? .... co i rusz jak nie gospodarcza zamyka kawiarenki i aresztuje groźnych bandytów to wzywa się AT do dziadka z widłami .... a teraz jeszcze to, Tam muszą pracować najwyraźniej osoby ciężkie umysłowo ... a napewno już w AT bo to jak postąpili to nawet nie da się wytłumaczyć ,najwyraźniej jest tam gość który lubi się znęcać.
Wina lezy takze po stronie AT, bo sam rzecznik policji powiedział, ze do tego mieszkania pokierowal ich ciec. O jakim rozpoznaniu wiec tu mowimy?! Chyba,ze ten ciec ma etat w policji!

Złodziej samochodów... najgroźniejszy terrorysta w Polsce...
AT sra w gacie, bo on może mieć pistolet... Weźcie mnie nie rozśmieszajcie
Mylisz rozpoznanie, z 'cynkiem'... Tak jak już na 1 stronie napisałem, AT ma sekcje odpowiedzialną za rozpoznanie.
Nawet w programie u Rutkowskiego, zawsze ktoś siedział, albo on sam przy monitorze i mówił: Chłopaki, to jest ten gościu, łapiemy go! I wtedy sekcja uderzeniowa wyskakiwała z krzaków...
To że, ktoś zobaczył zdjęcie poszukiwanego w TV , dzwoni na policje i mówi, że Kowalski jest w hotelu Marriot...
zgadzam się, to nie jest rozpoznanie
AT sra w gacie, bo on może mieć pistolet... Weźcie mnie nie rozśmieszajcie
OblesnyKnur napisał/a:
Wina lezy takze po stronie AT, bo sam rzecznik policji powiedział, ze do tego mieszkania pokierowal ich ciec. O jakim rozpoznaniu wiec tu mowimy?! Chyba,ze ten ciec ma etat w policji!
Mylisz rozpoznanie, z 'cynkiem'... Tak jak już na 1 stronie napisałem, AT ma sekcje odpowiedzialną za rozpoznanie.
Nawet w programie u Rutkowskiego, zawsze ktoś siedział, albo on sam przy monitorze i mówił: Chłopaki, to jest ten gościu, łapiemy go! I wtedy sekcja uderzeniowa wyskakiwała z krzaków...
To że, ktoś zobaczył zdjęcie poszukiwanego w TV , dzwoni na policje i mówi, że Kowalski jest w hotelu Marriot...
zgadzam się, to nie jest rozpoznanie
No ale w mediach bedą sie czepiac Blidy a tutaj lasce nalezy sie 500 000 tys zadosc uczynienia przeprosiny Policji i jeszcze powinni ja odwozic i przywozic do domu i do pracy przez rok.

A pamięta ktoś policjanta który 11 listopada kopał po twarzy kogoś na ulicy? Głośno o tym było. Otóż ten policjant pracuje dalej w policji i ma się dobrze.
Spodziewałbym się zniszczenia wszelkich dowodów i umorzenia sprawy. Albo nawet postawienia zarzutów poszkodowanym za stawianie oporu.
Spodziewałbym się zniszczenia wszelkich dowodów i umorzenia sprawy. Albo nawet postawienia zarzutów poszkodowanym za stawianie oporu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie