Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
taziu 2012-03-21, 23:41
Kondra: sadol.pl/policyjny-fail-vt108995,90.htm1044213
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 23:43
@GustaV:

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.

Masz rację, brak obiektywizmu w mojej wypowiedzi ale trudno być obiektywnym po tylu policyjnych wpadkach.

Było ich tak wiele i są one tak często że szkoda na ten temat mówić ale też trzeba, choćby znany przypadek z ostrzelaniem nie tego samochodu w którym były zgony a ktoś tam do dziś jest kaleką.

Największą winę, jeżeli mamy dopatrywać się źródła - są być może złe/nie wystarczające procedury przy podejmowaniu takich akcji jak również niepotrzebna agresywność w momencie gdy podejrzani byli już skuci, daje powód by sądzić że jednostki te powinny częściej przechodzić badania psychiatryczne bo jak wiadomo są oni w ciągłym stresie i musi się to jakoś odbić na psychice po wielu latach służby.
Zgłoś
Kondra 2012-03-21, 23:46 2
Niech stracę, napiszę raz jeszcze:

grelix: sadol.pl/policyjny-fail-vt108995,90.htm1044231

Btw. Przeczytaj go jeszcze tak z 5 razy, może wtedy zrozumiesz i odpowiesz na temat.
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 23:48
Niech stracę, napiszę jeszcze raz:

GustaV napisał/a:

Tak z relacji poszkodowanych. Masz zajebistą relacje poszkodowanego pana od KDT w moim poprzednim poście, ale nie dociera to do Ciebie. Ktoś już powiedział. Będzie materiał operacyjny, jeżeli będzie trzeba to przedstawią go w sądzie. Zobaczymy czy dalej będą się trzymali tego że nie przedstawili się jako "policja" i bili ich po skuciu itd. itp. To nie Tobie (zresztą mi też nie) oceniać tylko sądowi.

SUBARUsportTEAM napisał/a:

Ciekawe ile informacji podanych przez tv szczera, a ile jest podkręconych

Btw. Przeczytaj to jeszcze tak z 15 razy, może wtedy zrozumiesz i przestaniesz napieprzać o tym samym.
Zgłoś
masshacker 2012-03-21, 23:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-21, 23:59 1
A nawet gdyby to był właściwy gość, to czy to ich usprawiedliwia w biciu zatrzymanych, którzy są skuci kajdankami?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 0:00
masshacker napisał/a:

ja osobiście popieram takie akcje...

WTF man? rozumiem że cieszysz się z tego, że więcej ludzi zobaczy jak bardzo w policji jest nasrane ale ująłeś to zajebiście niepoprawnie.

Tak jakbyś chciał by było więcej takich akcji a chyba nie chcesz tego? bo wiesz taki z Ciebie hacker że już mam twój adres i mogę dać anonimowego cynka policji że poszukiwany z ich listy ukrywa się u Ciebie w domu albo że jesteś dilerem i masz kilo koksu na chacie heh Spoko nie zrobię Ci tego
Zgłoś
taziu 2012-03-22, 0:01 1
solteck - jak dla mnie to bajeczka wymyślona na potrzeby mediów. Nie twierdzę, że nie zostali potraktowani brutalnie - mogli być jebnięci ryjem o glebę (stąd np. wybity ząb), mogli mieć powykręcane ręce, otarcia. Ale to czy byli bici czy nie rozstrzygnie nagranie z akcji. Nie sądzę, żeby chłopcy ściągali na siebie ryzyko odsiadki wiedząc, że akcja musi być nagrywana i archiwizowana i wszystko co robią jest uwiecznione z kilku kamer.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 0:06
Jak koleś ma sparaliżowaną część twarzy, to raczej to nie było tak, że go tylko powalili na ziemię...
Z innej beczki i żeby było sadystycznie, to myślę że mu w mózgu żyłka pękła i niedługo przestanie kontaktować
Zgłoś
taziu 2012-03-22, 0:08
Paraliżu to możesz się nabawić jak Cię głupi zimny wiatr zawieje A co dopiero jak pod nos wrzucają ci flashbangi, granaty dymne, adrenaliny jest więcej niż przewiduje norma i jeszcze tą twarzą jesteś rzucany o ziemię. Jak dla mnie wynikowa akcji, jak naprawdę było - dowiemy się od sądu.
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2012-03-22, 0:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 0:51
Zgłoś
elvese1 2012-03-22, 1:22
kokofon napisał/a:

Ciekawe co by bylo gdyby poszkodowany zamiast zapierac drzwi wyjal zarejestrowany pistolet i zastrzelil kilku palicjantow w obronie swojej i swego mienia ... ciekawe kto byl by winny ...

W Polsce ?? hehehe... Retoryczne pytanie, ponieważ w tym chorym państwie policja jest ponad prawem... Prawo nie jest równe wobec wszystkich obywateli.
Prosze wydarzenia z 11 listopada pokazują w jakim kraju żyjemy, przeypadkowy przechodzeń został pobity, zeby nie powiedzeć napadnięty, przez policjantów-prowokatorów, ktorych celem było sprowokowac zamieszki wsór protestujących, niestety im się to nie udało, wiec postanowili wkroczyc i zrobić to co mieli już wczesniej zaplanowane tutaj wiecej informacji na ten temat:
fakty.interia.pl/raport/zamieszki-w-warszawie/news/pobity-przez-policj...

Wstyd i hańba ...
Zgłoś
cfour 2012-03-22, 1:25
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-22, 1:34 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem