Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Policyjny fail
=CAMEL= • 2012-03-21, 17:16
Relacja ofiar pomyłki policji

Wiem że nie wiele mogli zrobić ale laskę trochę za ostro pojechali.

Źródło
Zgłoś
djhexe 2012-03-21, 22:56
dmnkzl napisał/a:

Przypomniała mi się scena z jakiegoś filmu, gdzie rusek powiedział policji, że sprawca znajduje się na 2 piętrze. Ci wparowali nie do tego mieszkania, bo w Rosji parter liczą jako piętro, i w rzeczywistości gość znajdował się na 1 piętrze, a nie na drugim.

pewnie to PitBull - odcinek jak szukają Artaka u laski...

grelix napisał/a:

@lololololl
Tak, proponuję następnym razem wysłać krawężnika z nakazem do takiego kolesia, masz rację - AT to za dużo. C🤬j że koleś mógłby mieć zakładnika, gdyby miał broń długą rozpruć pół tuzina lokatorów dookoła ale c🤬j z tym - AT to za wiele.

I myślę, że twoje skorelowanie dresów na ulicy do AT jest najzajebistszym tekstem na Sadisticu dzisiejszego dnia.

do zwykłych pajaców nikogo nie wysyłają tylko sami operacyjni jadą. jakieś 2 miesiące temu do kumpla zapukało 2 typków (jeden normalny koleś a drugi rudy jednostrzałowiec), otworzył im drzwi a oni wleźli mu do chaty wymac🤬jąc szmatami z tekstem że szukają jakiegoś małolata. okazało się iż blok w którym mieszka jest własnością jego matki wp🤬lili mu się do chaty bo nie znali adresu podejrzanego. powiedział im gdzie on mieszka i sobie poszli.
AT nie wysyłają do byle kogo. i nadmienić należy że w AT nie pracują bardzo rozgarnięci emocjonalnie (chyba że non stop chleją po robocie) bo jak wyobrazić sobie typa który wpada na chatę, rozp🤬ala wszystko, zabija psa, kładzie wszystkich na glebę a w tle płaczą dzieci w łóżeczku do których nie może podejść matka i ich uspokoić....
(a do sprawy powyżej - w dobie cyfryzacji na pewno jest materiał z zatrzymania... chyba że bateria padła albo nośnik się zepsuł)
Zgłoś
D................z 2012-03-21, 22:58
Parafrazując Piłsudskiego ,,wam za gówna nie sprzątnięte po psie spisywać, a nie antyterrorką się zajmować" J🤬e psy i co tu dodać więcej, a ile to razy wp🤬lili komuś bez świadków, czy to w zaułku, czy w radiowozie. K🤬a jak już wjeżdżają do chaty i gość ma kajdanki to na c🤬j go bić? Po co kobiety głową o ziemie uderzać? Sk🤬ysyny powinny prokuratora dostać, wylecieć z roboty i płacić k🤬a ogromne odszkodowanie.
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 23:07
lololololl napisał/a:

twój avatarek przemawia za Ciebie

Policja jest szkolona? czy k🤬a nie jest.

AT to skrót od Anty Terorystów, jak nazwa wskazuje nie jest to grupa do łapania zwykłych podp🤬laczy samochodów.

1) Tak. Przedstawia osobistość inteligentniejszą i bardziej cenioną od Ciebie.

2) Jest szkolona i AT zachowała się w tej sytuacji profesjonalnie. A gadanie o biciu z łokci, nap🤬lania na glebie to pewnie wyssane z palca info - też byś nap🤬lał że rozj🤬i ci wszystkie dobra w domu, połamali ci nogi, pobili, opluli i spalili kota. Media XXI wieku, nic więcej - ale widzę, że to dla Ciebie za trudny temat

3) Zaraz powiesz, żeby wysłać ich do Iraku i Afganistanu? Ja p🤬lę, AT wchodzi wszędzie tam gdzie jest realne zagrożenie bronią palną a szczególnie tam, gdzie dookoła mieszkają inni ludzie. Wyślą tam krawężnika i co? Koleś widząc policjanta postrzeli go przez drzwi, złapie jakąś babcię przechodzącą korytarzem i już mamy problem.

4) W mieszkaniu mogą być inni ludzie. Zauważ, że było info o przebywaniu tam jego (poszukiwanego) choć nie wykluczało się obecności innych osób i nigdy się nie wyklucza. Szczególnie, że te inne osoby najczęściej współpracują z poszukiwanymi i mogą mieć broń.

Jeszcze raz powtarzam - zaj🤬 wywiad i to śledziki powinny dostać ostry wpierol/op🤬l, do AT nie mam zastrzeżeń - oni bez p🤬lenia się mają wejść z buta i opanować sytuację w pięć sekund korzystając ze wszystkich kończyn, metod, środków i całej swojej wiedzy. Jak trzeba to użyć flashbangów, broni gumowej, pieprzowej i ostrej. Ich brutalność jest uzasadniona, choć w tym przypadku po prostu błędnie skierowana.
Zgłoś
d................b 2012-03-21, 23:07 4
Polska policja to bydlo jakich malo, osobiscie dostalem od nich nie raz po ryju, cwaniaki tak samo jak dresiarze cwani w grupie i tak samo inteligentni. Zero szacunku dla policyjnego scierwa na zawsze!
Zgłoś
O................r 2012-03-21, 23:12 2
@grelix nie serwuj nam tutaj wszystkim takich żartów o zagrożeniu bronią palna bo pękniemy ze śmiechu :d Dzięki totalitarnym rządom w tym kraju, jedyne zagrożenie bronią palną jest ze strony....policji. Ostatnia ostra strzelanina była w magdalence z tego co pamiętam i właśnie akurat wtedy no niestety profesjonalnej AT nie udało się obezwładnić i skopać bandytów (rzekłbym nawet że to bandyci skopali ich).
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 23:16 1
@grelix:

Odpowiedź na twoje wywody:

1. Jesteś głupi
2. Jesteś głupi
3. Jesteś głupi
4. Banana?
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 23:16
Dlatego od tamtej pory AT nie ma zamiaru się p🤬lić a w tamtej akcji także zaj🤬 wywiad. A co do zagrożenia bronią - k🤬a, nie życzę Ci żebyś miał kiedyś wycelowaną klamkę w ryja. Jak się posrasz to i może Twój mózg się odetka.

"Totalitarne rządy" - wyczuwam PiSmo nosem.

@lololololl - dosłownie tryskasz elokwencją.
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 23:20 3
grelix napisał/a:

"Totalitarne rządy" - wyczuwam PiSmo nosem.

Przestań wąchać sobie dupę

grelix napisał/a:

@lololololl - dosłownie tryskasz elokwencją.

@grelix: Tryskam spermą na twój małpi ryj dlaczego miałbym darzyć takiego gówno, jakim jesteś - szacunkiem?
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 23:23
Choćby dlatego, że tkwisz w swej umysłowej prostocie i jedyne co umiesz zrobić to zmienić dyskusję na wycieczki osobiste.
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 23:26 2
@grelix: Grzeczniej bo bananem przez łeb dostaniesz
Zgłoś
S................M 2012-03-21, 23:32 1
Ciekawe ile informacji podanych przez tv szczera, a ile jest podkręconych, no ale suma sumarum dobry prawnik i całkiem spore odszkodowanie odstaną
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2012-03-21, 23:33 1
lololololl napisał/a:

AT na wejściu nie przedstawiło się jako Policja z relacji poszkodowanych, krzyknęli "Otwierać" i nic poza tym. Więc chyba oczywiste że powinni stracić pracę za tak dużą pomyłkę, do tego powinni pójść do wiezienia na kilka lat bo zachowali się jak przestępcy i co z tego że byli na służbie? Policja na służbie może robić co chce? może okradać banki im pozwólmy? Ale w takim razie po co nam takie psy? uśpić! Wszyscy biorący udział w tej akcji powinni stracić pracę bo to jedyna kara która w jakiś sposób może zrekompensować straty moralne poszkodowanych.

Tak z relacji poszkodowanych. Masz zajebistą relacje poszkodowanego pana od KDT w moim poprzednim poście, ale nie dociera to do Ciebie. Ktoś już powiedział. Będzie materiał operacyjny, jeżeli będzie trzeba to przedstawią go w sądzie. Zobaczymy czy dalej będą się trzymali tego że nie przedstawili się jako "policja" i bili ich po skuciu itd. itp. To nie Tobie (zresztą mi też nie) oceniać tylko sądowi.

Z tymi bankami to nie wiem co powiedzieć. Szkoda mi słów. Zaraz zaczniesz jak z tym wywiadem gdzie kobieta op🤬lała generała że szkoli małych zabójców.

Na psychologii też widzę że genialnie się znasz. Już widzę jak ta kobieta śpi spokojnie po 6 wybuchach 180dB granatów. Kuciu w kajdanki i widoku gości a'la stormtroopers którzy wp🤬lają się w jej domowe ognisko. Na pewno zwolnienie tych funkcjonariuszy ukoi jej zharatane nerwy.

lololololl napisał/a:

Dodam że gdy w stanach zjednoczonych Policjant (Jeden) dostaje wiadomość przez radio że podejrzany jest uzbrojony to Policjant nie wzywa AT, nawet posiłków nie wzywa, podchodzi ze spokojem do drzwi i puka. Nie wierzycie? COPS - amerykański program w którym kamerzysta jeździ z Policjantem na służbie - odpowiednik naszego programu o drogówce. Tam widać że Policja DOROSŁA do władzy jaką się jej daje. U nas to banda przestraszonych piesków "cziłała" czy innych kundelków które jak usłyszą "może być uzbrojony" to gdyby mogli wysłali by F16 z rozkazem bombardowania całej dzielnicy.

Tak, tak... Podchodzi do drzwi i czeka aż dostanie kulkę. Poza tym obejrzyj sobie kiedyś na internecie "wycięte/wyrzucone" z tego, jak ludzie otwierają drzwi w dziwnych/śmiesznych pozach/ubraniach i proszą o powtórkę ujęcia.

Zrozum subtelną różnice. Jeżeli pan Zdzisiek przeniósł strzelbę do domu ze swojego land rovera którym jeździ na polowania i wszyscy w twojej zapyziałej mieścinie znają pana Zdzisia jako pana z koła łowieckiego to nikt się do niego przyp🤬alać z AT/ WR KSP nie będzie, co najwyżej przyjedzie dzielnicowy/ prewencja i powie żeby nie nosił strzelby na widoku bo są zgłoszenia a oni muszą drałować na interwencje. Jeżeli to bandyta znany zarówno policji jak i półświatkowi no to nie wiem czy ryzykowałbym pukanie do takiego gościa w mundurze policyjnym.

To nic osobistego, po prostu wk🤬ia mnie brak obiektywizmu.
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 23:34
SUBARUsportTEAM napisał/a:

Ciekawe ile informacji podanych przez tv szczera, a ile jest podkręconych, no ale suma sumarum dobry prawnik i całkiem spore odszkodowanie odstaną

To fakt, sprawa stała się tak "medialna" że odszkodowanie będzie na tyle wysokie, by poszkodowani nie troszczyli się już o jej nagłaśnianie
Zgłoś
Kondra 2012-03-21, 23:40 1
grelix napisał/a:

sadistic.pl/policyjny-fail-vt108995,30.htm1043715

Ale dalej nie odpowiedziałeś mi na to:

Cytat:

Czujesz różnicę pomiędzy obezwładnieniem, a nap🤬laniem głową o ziemię obezwładnionej już, leżącej na glebie kobiety?

Nie wspominając już o tym, że to co mi wysłałeś to post innej osoby, czyli generalnie nie zripostowałeś mi nic

Nadużycie AT jest w tej sytuacji oczywiste, ale Ty dalej będziesz brnął w swoich śmiesznych przekonaniach. Nie potrafisz się postawić na miejscu tych ludzi, toteż tym bardziej chciałbym, żeby taka sytuacja przytrafiła się Tobie i Twojej kobiecie, tak jak już pisałem wcześniej.

Mojej kolejnej odpowiedzi już się nie spodziewaj, rozmowa z Tobą to jak mówienie do ściany. Bywaj człowieczku
Zgłoś
l................7 2012-03-21, 23:41 1
Banda k🤬a niedojebów i posrańców
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie