📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

kalaruch napisał/a:
A ty z policji? Ze sie tak bronisz? Buhhaha![]()
Pokaż mi punkt w którym się bronię. "Buhahaha".

Yhmm, taa, cywilizowany kraj zwany Polską, podziwiam optymistyczne podejście.
Wchodzą robia rozp🤬uche i dobrze bo nie wyobrazam sobie zeby jakiegos pedofila czy debila, ktory zabija niewinne osoby prosili o grzeczne ulozenie sie na ziemi. Klapsa w czolo i cisza, a po 2 oni jeszcze sie bronili bo trzymali drzwi to co mieli wejsc i grzecznie poprosic zeby tego nie robili? Nie ich wina ze jakis gamon wyslal ich nie tam gdzie trzeba. Zrobili to co powinni tylko nie pod tym adresem. Krytycy ciekawe czy tak byscie sie srali jakby zatrzymywali kogos kto zrobil cos czlonkowi waszej rodziny zaloze sie ze byscie nie prosili zeby byli delikatni wiec milczcie..
Ciekawe jak skomentuje tą sprawę Pan inspektor Mariusz Sokołowski.
ytagor napisał/a:
Według Twoich obliczeń też należysz do tego pokolenia...
Na szczęście tylko w kontekście wieku.
grelix napisał/a:
Pokaż mi punkt w którym się bronię. "Buhahaha".
1.grelix napisał/a:
Poczekaj aż Ci samochód ukradną gimbusie.
Pewnie chodzilo ci o to ze policja bedzie szukac auta?

W ogole masz 21lat i piszesz o pokoleniu JP, sam sie do nich zaliczasz tak jak kolega wyzej napisal.

Fail wywiadu. Szczerze to nie chciał bym być zatrzymywany przez AT bo zęby drogie... Nie ma co winić chłopaków z automatami. Dostaną odszkodowania, grunt by poszli do psychologa, powiedzieli, że się moczą w nocy i nie mogą pracować to z bańke kazdy dostanie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie