Przypadkiem trafiłem na ten filmik i powiem szczerze że za c🤬ja nie powiedział bym że pochodzi z 1977 roku, grafika nie powala ale fabułą skojarzył mi się z Ghost in the shell.
Tekst z medalem mnie rozj🤬.
ty to k🤬a nie na sadola , z swoim chłopakiem poogladajto gowno na jamie !
Konto usunięte
2013-03-15, 14:07
77salut napisał/a:
ty to k🤬a nie na sadola , z swoim chłopakiem poogladajto gowno na jamie !
Co ty taki nie w humorze ? Stary do wanny się ci dziś nie wp🤬lił ?
Konto usunięte
2013-03-15, 15:45
@77salut
widzę że Ty tu rządzisz ??
btw: a co Ty oglądasz ze swoim chłopakiem ??? podziel się z nami pedałku
Konto usunięte
2013-03-15, 15:58
dobra wrzuta, przypomina troche juz zamierzchle, piekne czasy, jak sie zaczytywalo w Fantastyce i NF.
Konto usunięte
2013-03-15, 16:17
Morbus Arthur napisał/a:
grafika nie powala
Nie zgodzę się. Tak szczegółowej i naturalnej animacji postaci ludzkich ze świecą szukać w kinie tamtego okresu. Animatorzy odwalili kawał dobrej roboty.
Konto usunięte
2013-03-15, 17:38
Bardzo ciekawa wstawka.
Ech, za komuny to produkcje miały duszę, bo nie były nastawione na zysk. I fabuła była w nich bogata, bo były robione jako środek artystyczny, a nie środek zarobku. Sam film bardzo ciekawy, choć raczej nie podpasuje sadolowej gimbazie, co niby po 25 lat ma...
Teraz to wszystko poszło w p🤬du i mamy same "komedie" romantyczne i kino akcji na 12 letniego półanalfabety z getta etnicznego :/
całkiem niezłe typowe dla ORWO kolory .tylko trochę za bardzo ścina ale nie wiem czy to film czy serwer
Nie ma to jak fantastyka starej daty. Ludzie mieli pomysły i nikt nie szedł utartymi schematami.
Morbus Arthur napisał/a:
...grafika nie powala ale ...
idz do oczologa