Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:34
Polish amateur pyrotechnics compilation
konto usunięte • 2011-11-22, 19:38
Film ma chyba ponad 4 lata, więc nie narzekać na jakość, i tak montaż jest bardzo dobry.

Polscy pirotechnicy + dresy to chyba jedyna realna siła zbrojna, która mogłaby być użyta na wypadek wojny...

PS. Była jeszcze pierwsza część, ale z YT usunęli, a na necie nie mogłem znaleźć, jak by ktoś miał to można wrzucić
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 20:02 1
Jeeeeest. Requiem :/ Cóż za podkład, nowatorski ;]

A kompilacja fajna:)
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 20:07
Wiedziałem, że tak będzie Tak jak pisałem, kompilacja z 2007, wtedy jeszcze nie było takiego ciśnienia na to, poza tym tutaj jest dobrze zmontowane, a nie jak w 90% produkcji - wrzucę byle co byle jak i gotowe
Zgłoś
Rafal1757 2011-11-22, 20:08
zmieszajcie cukier puder i saletrę potasową ;p aha trzeba tez podpalić. Enjoy
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 20:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gambiterv 2011-11-22, 20:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 20:37 11
Zgłoś
j2m2 2011-11-22, 20:58
Jamal, ASG-owcy nie maja plastkowych zabawek. i uwierz mi że prawdziwi "szpecjalisci" i ich bron to juz napawde niebezpieczne coś
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 21:10 4
j2m2 napisał/a:

Jamal, ASG-owcy nie maja plastkowych zabawek. i uwierz mi że prawdziwi "szpecjalisci" i ich bron to juz napawde niebezpieczne coś

ASG to zabawka. A niebezpieczny jest każdy przedmiot codziennego użytku. Zajmuję się militariami i uwierz mi, bardzo duża przepaść dzieli prawdziwą broń, od zabawek asg.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 21:17
JamalBG napisał/a:

w czasach gdy sprzedawcy jakichkolwiek petard czy fajerwerków na poważnie traktowali przepis o nie sprzedawaniu nieletnim takich materiałów

No proszę Cie, to kiedyś tego przestrzegali? Chyba w starożytnej Japonii.

j2m2 dobrze mówi, duża część maniaków to rezerwa. Pomimo tego, że dawno byli w woju, część szkoli się dalej w taktykach (już w grupach asg), przez co można dać im broń i po krótkim szkoleniu byli by pewnie lepsi od niejednego kota.
Zgłoś
gambiterv 2011-11-22, 22:58
JamalBG,
Sie tak nie napinaj bo sie zesrasz xD i twoja stara będzie maiła problemy z odróżnieniem Cie od brązowego bliźniaka :]
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-22, 23:58 4
powiem tak- ciekawe co polska ma w zanadrzu jakby ktoś nas zaatakował? dresów, ludzi z asg i parę zabawek (nie zaczynajcie się napinać, że mamy nie tylko zabawki, porównajcie nasze f16 z f22 lub f34). pewnie zaraz znajdzie się mądry który jebnąłby coś o sojuszach. haha, już uwierzę, że ktoś nam by pomógł. ten pokaz nie robi wrażenia, pokaz który amerykańce zrobili w hiroszimie jakieś 66 lat temu owszem. tak szczerze to samo wojsko polskie ma niewielki sens istnienia, walkę zbrojeń przegraliśmy już dawno temu, do jakichkolwiek akcji w naszym kraju wystarczyłoby bardziej uzbroić naszą policję, akcje poza krajem są bezsensowne
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 0:42
Zgłoś
krecik 2011-11-23, 12:59
słabe. na odpustach za młodu się puszczało lepsze achtungi.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 14:48
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem