📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02

Taki filmik zrobi na mnie wrażenie, jeżeli to Polska myśl techniczna go zdominuje, a nie te wciśnięte na siłe wielozadaniowe starocie, kupione przez lizodupów świadomych że nawet eurofightery są lepsze, już bliżej nam do MIGow 29 tych, których mamy kilka i są relatywnie lepsze.

Technologia to nie wszystko liczy się też odwaga i taktyka. Dobrze wyszkolony żołnierz potrafi zabić 100~1000 niedoświadczonych.
Kto był w armii, na pewno wie, że filmik powinien skończyć się na 00:03

O wiele lepiej oglądałoby się ten filmik do polskiej muzy! DAWAĆ LUXTORPEDĘ!
Nie wiem, czym kierował się autor filmiku łącząc go z muzyką w której emo dzieciak krzyczy, że nie chce by dziewczyna go ciągle ignorowała...
Nie wiem, czym kierował się autor filmiku łącząc go z muzyką w której emo dzieciak krzyczy, że nie chce by dziewczyna go ciągle ignorowała...
Super ale tu sie rozchodzi o to jakie wojsko mają nasi sąsiedzi, w szczególności zza wschodniej granicy. Nasze może wyglądać super ale jeśli będzie niewystarczające w porównaniu z ich to możemy się bronić co najwyżej przed najazdem z Brukina Faso.

2 Min 13 sec i widzieliśmy całe wyposażenie naszego wojska..co do sztuki.

Co WY sobie jaja robicie??? jaka polska armia?? jeden samolot, dwa karabiny i guma do żucia?? Jak przyjdzie co do czego (oby nie) to tylko na obywateli partyzantkę będzie można liczyć....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie