Na wstępie... Polska to nie USA i jak wszyscy wiemy są tutaj inne realia. Chłopaki są młodzi, nie są "bananowcami" żeby tatuś kupował na 18-tke ferrari lub inne cudo. Chcecie to hejtujcie - mi to w każdym razie się podoba i życzę chłopakom szerokości i wytrwałości. Pozdro
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedalski neon to nic, jak można jeździć oplem tigrą, to dopiero pedalskie auto.
Dla wiadomości : jeżdże astrą, nie jestem gimbusem, nie jestem bananowcem ani pisowcem.
Brakuje mi Calibry

"opla"
@jawamen golf powinien Ci wystarczyć,podobnej jakości truchło
konto usunięte
2012-05-13, 10:38
Mnie takie coś nie kręci, ale się ludzie wyszaleją na takich wyścigach, żeby na co dzień jeździć normalnie, a nie jak ostatni debil, to jestem za.
konto usunięte
2012-05-13, 10:52
- sorry stary ja się nie ścigam nie wykupiłem ostatniej raty OC
- wiesz co ja też rezygnuję, paliwo od ruskich mi się skończyło nie będę płacił 6 zł bo dużo pali (8 na 100)
- chłopaki ja też odpadam niestety parownik od gazu siadł
- to co jedziemy do domu no to naara, ej chłopaki weźcie popchnijcie bo nie che capalić

hahahahahah HAHAHAHHAHAHHHA

:hahaha:
konto usunięte
2012-05-13, 10:57
Gdyby Nero było w oryginale byłoby fajnie, ten rmx trochę zepsuł zabawę.
Nie hejtować, bo jeśli pojawi się głos krytyki wynikający z rozsądku to od razu hejterstwo, tak? Osobiście jeśli już to bujam się na torze i nie jestem zwolennikiem wyścigów ulicznych, szczególnie na prostej drodze (mistrzowie prostej, oł jea!), ale jeśli jest to zorganizowane bezpiecznie, tzn: policja zamyka drogę a możliwość pojawienia się pieszych czy innych kierowców jest ograniczona w najwyższym możliwym stopniu to rozumiem, popieram i niech się chłopaki bawią, szczególnie, że wiem ile kosztuje wynajęcie pieprzonego toru na parę godzin. Natomiast jeśli to idioci ścigający się na drodze otwartej w godzinach mniejszego ruchu, stwarzający zagrożenie dla osób postronnych to życzę im bolesnej śmierci na drzewie, byle tylko żeby żadnego z tych postronnych ze sobą nie zabrali.
To jest przednia zabawa

w Poznaniu często w takim trybie widuję się z klubowiczami Hondy, mają swoje zloty co 2gi czwartek

. Bardzo fajna ekipa, dobrze oczytana w tematach motoryzacyjnych. Na szczęście nikt nie ma tigry z neonami
konto usunięte
2012-05-13, 12:05
konto usunięte
2012-05-13, 14:21
Tia super... Reklamować swoje super 'tuning' spotkania na sadisticu...
Neony, farba 'ala' chrom, przyciemnione szybki folią z allegro i ta moc 70 KM wyciągniętych z całych 1600 cm^3. Po męczących wyścigach, grupowe zakupy w Biedronce. Yeah właśnie na to lecą laski!!!
Wysokie Maz. to mała miejscowość i starczy, że tam robicie wiochę. Nie musicie tego przenosić na całą Polskę...