👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałem krzewić przyjaźń między naszymi narodami, ale ta Węgierka mi powiedziała, że jestem dla niej za młody
Nie wie co straciła...

Nie wie co straciła...

BongMan napisał/a:
ale ta Węgierka mi powiedziała, że jestem dla niej za młody
Nie łapię "ukrytej" puenty...

Podobno krabony królewskie łapiesz? Dostałeś internet za dobre sprawowanie ?
Co do postu: Pierwsze w pełni zasłużone piwo.
Co do postu: Pierwsze w pełni zasłużone piwo.

Poda ktoś nazwę piosenki z początku pierwszego filmiku?
PS. za materiał piwko.
PS. za materiał piwko.

Państwa nie mają przyjaźni, mają tylko interesy. Bycie Winkelreidem narodów zawszę pakowało nas w kłopoty, nawet pozycja przedmurza chrześcijaństwa powiodła się na tyle że teraz zachodnia lewica sama łasi do siebie brudne gówno i robi grunt w swoich państwach pod ich widzimisię. Jedna z naszych wrogów historycznych - Turcja, nie uznawała przecież rozbiorów Polski. Polityka oparta o czyste sentymenty jest zgubna dla narodu.

ASAKKU, Skierniewice powiadasz, jestem ciekaw kim jesteś ale jeśli wierzyć wiekowi w profilu raczej się nie znamy

greed900 napisał/a:
ASAKKU, Skierniewice powiadasz, jestem ciekaw kim jesteś ale jeśli wierzyć wiekowi w profilu raczej się nie znamy
![]()
Wiek jest prawdziwy, ale tylko jednego (przynajmniej z tego co kojarzę) 19-latka znam z bramki w "Warce"...
Jestem dość "charakterystyczny" i pojawiam się w "klubach"/barach późno i zazwyczaj... na chwilę...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie