Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KokoniastyGad 2013-09-25, 22:30
goł goł polisz rendżerzzzz
tu ri ri ru ru
goł goł polish rendżerzzz
tu ri ri ru ru
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 22:39
I coz nam po tych rangersach jak Zordon umarl...
A tak swoja droga to w PL z bieda sie sie wygra, ten kraj musi upasc... I nikt tego nie zmieni, teraz mozna jedynie dobic, by skrocic meki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 23:17
@helmanss
Stosujesz maść?
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 0:22
Widzę, że wszechobecni nie głowili się nad tym, kto jest po stronie wszelkiego zła poza lewakami?
Jak dla mnie, to posłowie z rządu nadawali by się na kitowców. : >
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 0:28
MocnyFull napisał/a:

@2up

- Korwin wychowywał się za okupacji jak i w czasie socjalizmu. To że go wychował i wyżywił go socjalizm to oznacza że nie może mieć skrajnie innych poglądów?
- Lata po dziczy, pokazuje co jest fajnego, ale za coś trzeba żyć i za jakiś hajs latać sobie po świecie. Akurat ja, gdybym miał możliwość jeżdżenia po świecie, zarabiania dobrej kasy to robiłbym to nawet i w tvnie. Ty tak samo, jak i każdy, nie oszukujmy się.
- Wykształcił i wyszkolił za pieniądze Polaków i co z tego. To prawa do opuszczenia kraju nie ma? Powiedz to wszystkim ludziom za granicą.

Pedofil JPII? A masz jak to udowodnić? Nie, więc milcz kretynie.

Co do JPII to się nie zgodzę. Miał kochankę, miał z nią dzieci i nie chodzi o to że JPII był pedofilem, chodzi o to że ukrywał on księży pedofilów i ich bronił, na to akurat są dowody.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 0:45
Żółty Ranger aka Cejrowski był małą azjatką.
Niebieski Ranger aka Kukiz był jawnym "homosiem".
Nieźle autor filmiku tym panom dowalił [pośrednio też "Korwisiowi"]
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 2:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 8:53 1
Shatter napisał/a:

Korwin uważa że lekka pedofilia nie jest szkodliwa.
Cejrowski to katol i retard.
Maks Golonko to typowy polski karaluch którym jarają się mentalne ameby bez własnych poglądów i muszą je przyjmować w przystępnej formie.
Shalom!

dziwne, a ja zawsze myślałem, że etat retarda to masz już na stałe wykupiony o wielka oświecona wyrocznio i źródło prawdy (czyt. internetowy z🤬bie)
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 10:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gl0BaL 2013-09-26, 12:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 14:38
@Radysh

Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-09-26, 14:58
@Radysh żadnemu byś tego w twarz nie powiedział. Jakim prawem obrażasz jednego z najbardziej znanych Polaków, z wielkimi dokonaniami dzięki któremu (m.in.) nie biegasz z sierpem i młotem po ulicy z🤬bie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 14:59
nie wiem czy sie smiac czy plakac
Zgłoś
SamSpirytus 2013-09-26, 15:11
Z tym JPII to już przeginka, choć pasuje do swojej roli...
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 16:03
A nikt z was nie zastanawial sie czemu JPII nagle zostal wybrany na papieza po wieluletnich rzadach wlochow w Watykanie, akurat w czasie gdy ZSRR powoli upadal, i bylo wiadomo ze niedlugo nastapi ,,odrodzenie" i podzial lupow w PL? Polacy jak zwykle ucieszyli sie z nowego guru, jednak na upadku komunizmu szary czlowiek za wiele nie zyskal, bo zaraz przyszedl nowy pan, a raczej stary ubral inne szaty.
JPII byl tylko pionkiem w wielkiej grze o wladze, byc moze nawet nieswiadomie, przyczynil sie do rozrostu koscielnego imperium, ktore z ,,misja szerzenia dobra" za wiele wspolnego nie ma. Jest to temat tabu w PL, dlatego malo kto jest wstanie samodzielnie przeanalizowac fakty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem