Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RoundUp94 2025-07-05, 9:29
tomnbb napisał/a:

Są dwa obozy debili w Polsce, którzy myślą, że świat jest czarnobiały - wyznawcy POPISu. Jedni nadają na drugich a nie widzą jak są r🤬ani przez starego karakana i rudego. I tak będą najeżdżać na siebie nawzajem do końca świata nie widzac, że wokół są normalni ludzie którzy, mają dość tego cyrku.
Obie strony są ofiarami propagandy i nie potrafią przyjąć do wiadomości faktów. Faktem w tym wypadku jest to, że jak zwykle gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta - w tym wypadku Niemiec podrzucajacy nam tych co mu nie pasują do jego wizji inżyniera i doktora, którego zachęcała do przyjazdu Makrela . Pewnie nie jest to taka skala o jakiej mówią wyznawcy jednej strony ale dzieje się to mimo że druga strona myśli, że deszcz pada a to helmuty plują im w ryja.....

To jak nazwiesz konfederatów popierających pis i cały obóz narodowy, czy jak on się tam k🤬a zwie? Bo oni wcale nie jednoczą, tylko właśnie najeżdżają na drugie pół Polski, jak się okazało po frekwencji wyborczej.
Zgłoś
longlong7 2025-07-05, 13:36 1
wiem co zrobić żeby pogodzić wszystkich .
trzeba przyklejać niemieckich policjantów do asfaltu, nikt nie zapyta co oni tu robili i w dodatku klimatyści będą zadowoleni
Zgłoś
specjal01 2025-07-05, 14:59 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Dużo ich zatrudniłeś, że taki ekspert jesteś?

Żadnego.
Ja po prostu znam wiedzę tajemną. Niedostępną i niepojętą dla lewactwa...
Zgłoś
sadisticsadisticsadistic 2025-07-05, 16:34 1
Greanice zaminowac! Tak zeby poza przejsciem graniznym przez pas graniczny nic co zywe nie bylo w stanie przejsc.
Zgłoś
mazga50 2025-07-05, 18:32
KobraPan napisał/a:

Obywatelskie zatrzymanie -policjantów związać i do aresztu w jakiejś piwnicy aby się skandal zrobił, bo ich Merc okłamuje ich jak Tfusk Polaków, a tego już nie ukryją.
Samochód skonfiskować i tak do skutku.
A tutaj kolczatki ustawiać i niech z buta wracają, a wtedy na skutek zwarcia samochód płonie...
Rozmarzyłem się...

Zgadza się. Przebite opony to częsta przyczyna pożaru aut.
Zgłoś
0to 2025-07-05, 23:14 1
Kamieniowanie takiego radiowozu i niech wraca do siebie jak w cabrio .
Zgłoś
mandaryniak 2025-07-07, 7:47
Szacun dla chłopaków że im się chce tak siedzieć po lasach żeby hansów pilnować, stawianie trójkątów z gwoździ w takich miejscach to wcale nie taki zły pomysł.
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem