[ Dodano: 2025-07-04, 00:43 ]
Czytam to pierxolenie że to wina pisxorów bo wizy itd, ludzie ,to ci emigranci sami przyznają się że przypłyneli na łódkach. Wiekszość którą nam tu wpychają gnidy niemieckie przybyła do Włoch,Grecji, Cypru itd, oni nigdy nie byli w Polsce!.Wy popatrzcie sobie gdzie leży Somalia, Erytrea,Sudan,Gwinea!, to jakim chxem mieli by iść przez Białorus?!
Jeśli złożyli podanie o azyl w Polsce, bo ich złapała nasza Straż Graniczna jak przyjechali z Białorusi, to muszą tu siedzieć i czekać. Jak nie chcą i jadą dalej, to Niemcy całkiem legalnie ich odstawiają. A po niemieckiej stronie od dawna są kontrole, więc takiego typa od razu zatrzymują i odprowadzają z powrotem. Nawet jeśli udało mu się przejechać Polskę bez kontaktu ze służbami, to Niemcy na granicy przecież widzą skąd przyszedł i cofają. A jak nie ma dokumentów, tym bardziej.
I tyle, można się rozejść. A według pisowskiej narracji Niemcy podrzucają mam "swoich" azylantów. I to nie jest manipulacja? Zwyczajnie odsyłają nam "naszych", którzy już byli w Polsce. I tak, to jest problem, że udało im się dostać, ale to wschodnią granicę trzeba uszczelniać, a nie zachodnią. Bo stamtąd przyszli.
I jeszcze jedno: po niemieckiej stronie granicy pilnuje Polizei. Żeby nikt tu zaraz nie napisał, że pilnuje straż graniczna, a Polizei na kamizelce to dowód, że przywożą ich z daleka, bo już i takie teorie gdzieś czytałem.
A nie przyszło Ci drogi panie że tych co przywożą to nie koniecznie przez Polskę do Niemiec wjechali? Niemieckiej policji wierzysz? Na jakiej podstawie? Koniec z schengen. SG na granice. Wschodnią i zachodnią. I nie przyjmować tylko dlatego że pan Niemiec tak powiedział.
Obywatelskie zatrzymanie -policjantów związać i do aresztu w jakiejś piwnicy aby się skandal zrobił, bo ich Merc okłamuje ich jak Tfusk Polaków, a tego już nie ukryją.
Samochód skonfiskować i tak do skutku.
A tutaj kolczatki ustawiać i niech z buta wracają, a wtedy na skutek zwarcia samochód płonie...
Rozmarzyłem się...
Masz piwko, plan świetny
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie