👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chlopaki i dziewczyny z SG i woja na Podlasiu latają za hebanowymi książętami, jakoś starają się uszczelniać wschodnią granicę a tu na zachodzie takie cyrki. Szok
pazuzu napisał/a:
Kolejny który słucha Kaczyńskiego....
Kuźwa, napisałeś już protest wyborczy z peselem i nazwiskiem Konia, że się popisujesz?
I nie udawaj że ogarniasz liczbę 90, bo wszyscy wiemy że hołota nazywająca się "elitą z dużych miast" nawet liczby 70 nie ogarnia.
KobraPan napisał/a:
Kuźwa, napisałeś już protest wyborczy z peselem i nazwiskiem Konia, że się popisujesz?
I nie udawaj że ogarniasz liczbę 90, bo wszyscy wiemy że hołota nazywająca się "elitą z dużych miast" nawet liczby 70 nie ogarnia.
Co? 🤨
RoundUp94 napisał/a:
Czego wymagasz od pisowców?
Są dwa obozy debili w Polsce, którzy myślą, że świat jest czarnobiały - wyznawcy POPISu. Jedni nadają na drugich a nie widzą jak są r🤬ani przez starego karakana i rudego. I tak będą najeżdżać na siebie nawzajem do końca świata nie widzac, że wokół są normalni ludzie którzy, mają dość tego cyrku.
Obie strony są ofiarami propagandy i nie potrafią przyjąć do wiadomości faktów. Faktem w tym wypadku jest to, że jak zwykle gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta - w tym wypadku Niemiec podrzucajacy nam tych co mu nie pasują do jego wizji inżyniera i doktora, którego zachęcała do przyjazdu Makrela . Pewnie nie jest to taka skala o jakiej mówią wyznawcy jednej strony ale dzieje się to mimo że druga strona myśli, że deszcz pada a to helmuty plują im w ryja.....
tomnbb napisał/a:
Mogą sobie jeździć ale po swojej stronie granicy. Po naszej stronie mogą się poruszać jeśli prowadzą pościg transgraniczny.
Dokładnie! I tylko wtedy!
Na Kanale Zero Stanowski zrobił program ze spotkania z mieszkańcami terenów przygranicznych i innych zaproszonych gości.
Warto obejrzeć i obserwować reakcje mieszkańców w trakcie tego nagrania. Te reakcje bardzo wiele mówią.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie