Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jakim k🤬a c🤬jem ich zaczynam widzieć na j🤬ej ulic od mniej więcej roku ? Nie wiem oczy mi się pop🤬liły ?
To raczej ci, co siedzą tu na wizach pracowniczych. Nielegalni nie rzucają się w oczy, tylko jak najszybciej zap🤬lają do Niemiec.
Pojade ci k🤬a do j🤬ego M1 i jebne fote że te k🤬y w 5 osób potrafią tam siedzieć.
Typowi imigranci na dorobku. 20 lat temu Polacy w UK, a 10 lat temu Rumuni potrafili w sześciu mieszkać w kawalerce, na piętrowych łóżkach. Odwiedziłem kiedyś takiego jednego, klimat jak w więzieniu.
To raczej ci, co siedzą tu na wizach pracowniczych. Nielegalni nie rzucają się w oczy, tylko jak najszybciej zap🤬lają do Niemiec.
Typowi imigranci na dorobku. 20 lat temu Polacy w UK, a 10 lat temu Rumuni potrafili w sześciu mieszkać w kawalerce, na piętrowych łóżkach. Odwiedziłem kiedyś takiego jednego, klimat jak w więzieniu.
Nie wiem dlaczego tu siedzą i po co tu są zwisa mi to, od mniej więcej roku jest ich na tyle więcej że ich widać mają stąd do k🤬y nędzy wyp🤬alać c🤬j mnie boli gdzie.
I po co ta wrzuta o naszych ? Co to ma do rzeczy ?
Zresztą skąd w ogóle hipoteza że na dorobku ? W środku dnia i siedzą k🤬a w galerii m1 i pracują to ciekawa ta ich praca.
Może to nowy rodzaj pracy weź 4 kolegów ne🤬dów i siedź w galerii w jednym miejscu.
Nie rzucają się w oczy ? Jest nagranie z wawy jak jakiś typ pyta się ne🤬dów co oni tu robią i tak dalej a te durnie chwalą się że mają wydany papier o wydaleniu i tak zostali wydaleni że sobie chodzili k🤬a chyba po centrum warszawy.
Pobrałeś jakieś przypadkowe dane i mieszasz migrantów z turystami i wizami pracowniczymi. No i jeszcze Schengen (nie wiedziałem że Polska odpowiada za wizy do Europy osób które jadą tranzytem przez nasz kraj, np. do Francji albo Włoch)...
To tobie się coś miesza. Migrant to każdy, kto zmienia kraj zamieszkania, obojętnie w jakim celu. Wizy pracownicze są jedną z dróg do uzyskania prawa do stałego zamieszkania. Odnawiasz kilka razy i po paru latach masz prawo pozostać na stałe. W Polsce też. Dlatego imigranci zarobkowi, których ściągnął PiS wciąż tu są.
Co do Schengen, jest zasada, że jak jedziesz do Włoch, to wniosek składasz we włoskim konsulacie i musisz mieć tam adres docelowy, nawet jeśli wjeżdżasz przez Polskę (a to akurat mało prawdopodobne, bo nie ma u nas lotniska tej kategorii co Schiphol, Frankfurt, czy Heathrow). To akurat wiem z pierwszej ręki, bo załatwiałem to dwa razy obywatelce Tajwanu w dwóch krajach.
Obywatelskie zatrzymanie -policjantów związać i do aresztu w jakiejś piwnicy aby się skandal zrobił, bo ich Merc okłamuje ich jak Tfusk Polaków, a tego już nie ukryją.
Samochód skonfiskować i tak do skutku.
A tutaj kolczatki ustawiać i niech z buta wracają, a wtedy na skutek zwarcia samochód płonie...
Rozmarzyłem się...
przeciez zgodnie z prawem wojennym to ich można rozstrzelać , obca grupa zbrojna zorganizowana i w dodatku bez wojskowych mundurów i książeczek wojskowych to nawet nie są jeńcy, wojenni bo prawnie nie mają do tego prawa
dlaczego cfi ludzie pinujacy granic tak wam debile przeszkadzają ?
Bo pilnują niewłaściwej granicy. Niech wyp🤬alają na wschodnią zamiast urządzać pokazowe szopki na zachodniej. To ze wschodu wjechali ci migranci, których cofają nam Niemcy.
Bo pilnują niewłaściwej granicy. Niech wyp🤬alają na wschodnią zamiast urządzać pokazowe szopki na zachodniej. To ze wschodu wjechali ci migranci, których cofają nam Niemcy.
To ciekawe żeś taki tego pewny.
hahaha Kopiuj/Wklej Serio?
Wiza do Polski, np. turystyczna jest na 90 dni i nie jest darmowa. Wszystkie kraje na świecie wydają wizy, nawet Korea Północna, odpłatnie. Wizę można przedłużyć, odpłatnie. ŻADNA WIZA NIE JEST DOŻYWOTNIO! Wie to każdy kto się starał o wizę chociaż raz w życiu, ty nie wiesz bo nigdy nie wyjeżdżałeś. Pobrałeś jakieś przypadkowe dane i mieszasz migrantów z turystami i wizami pracowniczymi. No i jeszcze Schengen (nie wiedziałem że Polska odpowiada za wizy do Europy osób które jadą tranzytem przez nasz kraj, np. do Francji albo Włoch)...
Cóż niesiesz "krużganek oswiaty" - pisowskiej, z resztą jak wiekszość imbecyli prawiczkowych.
Doczytaj mondziole co dalej stało się z tymi imigrantami a nie łykaj jak stara k🤬a wszystko co kaczorek głosem tvruuspubliki ci spuszcza do ryja.
Z takim podejściem i intelektem, nie dziwię się, że poparcie prawiczków rośnie. No ale cóż, nic mądrego od ciebie wymagać nie można🤷♂️
Nie wiem dlaczego tu siedzą i po co tu są zwisa mi to, od mniej więcej roku jest ich na tyle więcej że ich widać mają stąd do k🤬y nędzy wyp🤬alać c🤬j mnie boli gdzie.
I po co ta wrzuta o naszych ? Co to ma do rzeczy ?
Zresztą skąd w ogóle hipoteza że na dorobku ?
W środku dnia i siedzą k🤬a w galerii m1 i pracują to ciekawa ta ich praca.
Sorry, źle zrozumiałem. Myślałem, że M1 to 1-pokojowe mieszkanie, a w środku pięciu imigrantów.

Co robią czarni w galerii handlowej, nie wiem, ale skoro ich stać i nie kradną, to mi nie przeszkadzają.
Właśnie piszę "Upadlina" sam jesteś czopkiem w dupie Putina.
Przyjacielu, nie kalaj naszego języka pisaniem słowa "upadlina" wielką literą w środku zdania, bo to nie uchodzi.
Wyrazy jak kupa, upadlina, śmieci, bandera-popel, glut czy mocz piszemy zawsze małą literą.
[ Dodano: 2025-07-03, 22:23 ]
chciałbym zobaczyć jak wiążesz policjantów i konfiskujesz radiowóz, tylko musisz najpierw z piwnicy starych wyjść.
Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym sam się tam zobaczyć.
Tylko trochę daleko, a przez to czasu brak na takie dobre uczynki.
Przyjacielu, nie kalaj naszego języka pisaniem słowa "upadlina" wielką literą w środku zdania, bo to nie uchodzi.
Wyrazy jak kupa, upadlina, śmieci, bandera-popel, glut czy mocz piszemy zawsze małą literą.
putin i rosja też?
Sorry, źle zrozumiałem. Myślałem, że M1 to 1-pokojowe mieszkanie, a w środku pięciu imigrantów. Więc chodziło mi o to, że każdy imigrant na dorobku to dusigrosz. Też takim byłem przez pierwszy rok na Wyspach, przyznaję się uczciwie.
Co robią czarni w galerii handlowej, nie wiem, ale skoro ich stać i nie kradną, to mi nie przeszkadzają.
Haha spoko nieee m1 to galeria niedaleko mnie, a c🤬j wie może coś później zaj🤬i zresztą tobie to chyba nic nie przeszkadza a mnie tak przeszkadza że 5 ne🤬dów siedzi przez godzinę w galerii w jednym miejscu bo nie powinno ich tam być.
No nie no że ich było stać to wątpię za siedzenie na dupie się nie płaci.
Bo za c🤬j na żadnych zakupach to nie byli. Tylko siedzieli, i coś tam p🤬lili do siebie.
gówno a nie ze wschodu przyjechali z południa i sami to przyznawali, Niemcy podrzucaja kogo poapdnie i nic nie potrafią udowodnic, a najwaznijesze nawet jak by byli ze wschodu chociaż nie byli to i tak nas to gówno obchodzi , murzyni zlatuja sie do niemeic bo ci ich zaprosili to ich problem mało togo że zaprosili to atakowali Poslke i wegry które stawiły płoty na granicy niemcy maja teraz gówno do gadania
Dożyłem czasów, że trzeba będzie na polskiej ziemi strzelać do niemców w mundurach???
Te POPiSowe k🤬iska przygotowywały się na takie akcje od 2013 kiedy to PO wprowadziło ustawę 1066 o użyciu broni palnej przez służby obcych państw na terenie Polski w warunkach pokoju po za terenem strzelnic i poligonów.
PiSS z Maciorem ogłaszali, że to zdrada, po czym gdy doszli do władzy, rozszerzyli tę ustawę na maxa włącznie z "bratnią pomocą wojskową z sąsiednich krajów w przypadku niepokojów społecznych".
hahaha Kopiuj/Wklej Serio?
Wiza do Polski, np. turystyczna jest na 90 dni i nie jest darmowa. Wszystkie kraje na świecie wydają wizy, nawet Korea Północna, odpłatnie. Wizę można przedłużyć, odpłatnie. ŻADNA WIZA NIE JEST DOŻYWOTNIO! Wie to każdy kto się starał o wizę chociaż raz w życiu, ty nie wiesz bo nigdy nie wyjeżdżałeś. Pobrałeś jakieś przypadkowe dane i mieszasz migrantów z turystami i wizami pracowniczymi. No i jeszcze Schengen (nie wiedziałem że Polska odpowiada za wizy do Europy osób które jadą tranzytem przez nasz kraj, np. do Francji albo Włoch)...
Kolejny który słucha Kaczyńskiego...powiedz geniuszy i co się stało z tymi co np mieli wizy na 90 dni? Myślisz że po tym czasie grzecznie sami wyjechali z Polski?? Serio w to wierzysz ze imigrant z Afganistanu po 3 miesiącach grzecznie wsiada w samolot i wraca do siebie? 🤦♂️ Przecież wszyscy ci dostali wizy, pozowloenia o pracę nawet czasowe zostali tu na zawsze albo sp🤬olili do Niemiec gdzie teraz Niemcy ich wyłapują i odsyłają do nas.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie