Obywatelskie zatrzymanie -policjantów związać i do aresztu w jakiejś piwnicy aby się skandal zrobił, bo ich Merc okłamuje ich jak Tfusk Polaków, a tego już nie ukryją.
Samochód skonfiskować i tak do skutku.
A tutaj kolczatki ustawiać i niech z buta wracają, a wtedy na skutek zwarcia samochód płonie...
Rozmarzyłem się...

"Ponad sześć milionów wiz w sześć lat
W latach 2018-2023 przyjmowanie i rozpatrywanie wniosków wizowych stanowiło blisko 70% wszystkich czynności konsularnych. W okresie tym złożono 6 570 649 wniosków wizowych, a w wyniku ich rozpatrzenia wydano 6 166 080 wiz (tj. 93,8% liczby złożonych wniosków). Z czego wizy krajowe stanowiły 79,5% (4 903 646), a wizy Schengen 20,5% (1 262 434).
Ponad połowę wszystkich wiz, tj. 55,5% (3 420 578) uzyskali obywatele Ukrainy, a ponad jedną czwartą, tj. 26,6% (1 641 521) obywatele Białorusi. Na trzecim miejscu znaleźli się obywatele Rosji – 5,8% (357 418 wiz), na czwartym Turcji – 1,7% (104 405), a następnie Indii i Chin – po 1,4% (odpowiednio 87 775 i 83 642 wizy). W kontrolowanym okresie obywatelom 76 państw muzułmańskich i Afryki wydano 366 551 wiz (5,9% wiz ogółem)"
hahaha Kopiuj/Wklej Serio?
Wiza do Polski, np. turystyczna jest na 90 dni i nie jest darmowa. Wszystkie kraje na świecie wydają wizy, nawet Korea Północna, odpłatnie. Wizę można przedłużyć, odpłatnie. ŻADNA WIZA NIE JEST DOŻYWOTNIO! Wie to każdy kto się starał o wizę chociaż raz w życiu, ty nie wiesz bo nigdy nie wyjeżdżałeś. Pobrałeś jakieś przypadkowe dane i mieszasz migrantów z turystami i wizami pracowniczymi. No i jeszcze Schengen (nie wiedziałem że Polska odpowiada za wizy do Europy osób które jadą tranzytem przez nasz kraj, np. do Francji albo Włoch)...

Dożyłem czasów, że trzeba będzie na polskiej ziemi strzelać do niemców w mundurach???
To akurat dla nas nie nowość.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie