Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elim 2025-07-03, 19:59 3
staac🤬jones napisał/a:

Jak zobaczyłem narrację tvnu i PO to nie wierzyłem.
Te k🤬y najpierw temat w ogóle ignorowały, jak już temat zrobił się zbyt głośny to wspólnie wymyślili jak ryć beret Polakom i jak zwykle nas skłócać.
otóż wg tych kurew PROBLEMU W OGÓLE NIE MA, problemem są tylko ci ludzie, zresztą nazwani przez nich bandytami, którzy bawią się w kontrole graniczne i rzekomo utrudniają pracę SG. Zresztą to wszystko nakręcili politycy PISu i ich bojówki jak to ryża k🤬a mówiła do kamer.
W tym całym materiale było zero wzmianki o tym, że jednak wwożenie uchodźców przez niemieckie służby zazwyczaj bez wiedzy naszych służb to jednak fakt, nie pokazali ani jednego nagrania od ludzi czy innych dziennikarzy co na prawdę się odp🤬la. NIC. Za to pokazali wypowiedzi ludzi z centrów miast przygranicznych, że oni przecież tutaj żadnego uchodźcy nie widzieli, nie wiedzą o co chodzi, jaki problem z uchodźcami. Sama manipulacja.
Pomyśleć, że te media typu tvn i onet potrafią tak sterować Polakami, że ci wychodzą na ulicę walczyć o "niezależność mediów", które robią im papkę z mózgów.
Nie po to nowy kanclerz niemiec przyjechał najpierw do Polski pewnie ryży mu powiedział, że jak oficjalnie przyjmą uchodźców to najbliższe wybory mają przegrane, a że niemcom jak najbardziej odpowiada taka ryża k🤬a jako premier Polski to dogadali się na taki sposób przerzucania uchodźców do Polski.
Miało być cicho i niewidocznie a tu jacyś Polacy sobie własne granice kontrolują.

Widziałem ten reportaż, piękny pokaz jak się robi propagandę, wypowiedzi przechodniów pasujące do tezy pana który to później ładnie zmontował i dodał swój komentarz mówiący co mają widzowie myśleć o sprawie, że nic się nie dzieje, śpijcie.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-07-03, 20:03 10
Na filmie: radiowóz zawraca na polu. I tyle.

Ale ile z tego można stworzyć teorii spiskowych, ja p🤬lę.
Myślcie, ludzie.
Zgłoś
pazuzu 2025-07-03, 20:04 10
Za pisu na legalu wjeżdżaly setki tysiecy imigrantów i było dobrze nikt nic nie mówił, teraz przez granice wchodzi sto, tysiąc imigrantów i wielki płacz 🤦‍♂️ gdzie byliście p🤬dy jak pis ich wpuszczał?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-07-03, 20:08 7
staac🤬jones napisał/a:

Jak zobaczyłem narrację tvnu i PO to nie wierzyłem.

Sama manipulacja.
Pomyśleć, że te media typu tvn i onet potrafią tak sterować Polakami, że ci wychodzą na ulicę walczyć o "niezależność mediów", które robią im papkę z mózgów.

Jesteś pewien, że i tobie ktoś nie robi papki z mózgu? Skąd pewność, że pisowska narracja to sama prawda, a tuskowa - kłamstwo?
Zgłoś
WolvX 2025-07-03, 20:20 4
Mam niezłą bekę z tych pojebów. Ciekawe, jak działa straż graniczna. Tak na zdrowy rozum. Widzą tacy na kamerach grupę ludzi, myślą sobie, próbują nielegalnie przekroczyć granicę. Podjeżdżają i co wtedy myślą? Co mówią? Czy mają taką samą bekę z tych debili, jak ja? Czy zaczynają rozpoznawać tych jełopów? Widać, że Ci durnie nie odwiedzają Sadistica, bo by nie pilnowali po nocach autostrady, może jeszcze wbiegając na jezdnię krzycząc HALT! HALT! Wo fahren sie? Was? Halt! Polizei! Polizei! Was machen sie? Sie fahren so schnell! HALT! Wpadnę tam do nich porobić sobie bekę, jak to imigranci nas atakują.
Zgłoś
kraju84 2025-07-03, 20:20 4
I chodzą te dresy blokują granicę i ilu ty emigrantów już złapali ?? 🤡
Zgłoś
staachujones 2025-07-03, 20:24 11
TwójCzarnyPan napisał/a:

Jesteś pewien, że i tobie ktoś nie robi papki z mózgu? Skąd pewność, że pisowska narracja to sama prawda, a tuskowa - kłamstwo?

filmiki dostępne w necie to często materiały zwykłych ludzi, nawet nie mają nic wspólnego z tym ruchem obrony granic.
za dużo już jest materiałów pokazujących te przerzuty a ile takich przerzutów jest niezauważanych?

ani pisowska narracja mi nie pasuje ani powska, te k🤬y bez honoru wykorzystają każdą okazję by coś ugrać politycznie dla siebie mając Polskę za nic.

[ Dodano 2025-07-03, 20:33 ]
3kali73 napisał/a:

I to jest właśnie pisdzielska propaganda. Zero faktów i zero dowodów.😂😂😂

ile jeszcze muszą ludzie filmików nagrać z tych przerzutów, żeby taki czop jak ty zrozumiał, że właśnie tu i teraz jesteśmy urabiani przez bandę ryżego i niemców w spółce? w tej sytuacji j🤬 ich wszystkich, oddawanie ważnych spraw tylko w ręce polityków doprowadzi nas do przykrych powtórek z historii. Oni są w takim amoku żeby jedni drugim wyrwać władzę, że nawet nie patrzą na dobro Polski. Sami pajacowali na wschodniej granicy, obrażali SG i sami nienawiść do służb mundurowych podsycali, nawoływali do wpuszczania tych ludzi, do filmu zielona granica konia wręcz trzepali, chodziło im wtedy tylko o wojnę polityczną, liczyli że ugrają coś w sondażach jako opozycja. Jak się zczaili, że nastroje społeczne są inne to oni nagle są przeciwko uchodźcom tzn tylko tak mówią, bo ludzie chcą to słyszeć

Żeby ryża k🤬a obrażała mi Polaków i mówiła nam, że sobie nie życzy żeby Polacy pilnowali granic? ha tfu!
Zgłoś
ziu 2025-07-03, 20:37 8
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ja to leje z takich jak Ty. Trzeba wierzyć w jednych, albo w drugich. Taki człowiek będzie p🤬lił kto ma papkę z mózgu.

Komedia.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-07-03, 20:51 6
staac🤬jones napisał/a:

filmiki dostępne w necie to często materiały zwykłych ludzi, nawet nie mają nic wspólnego z tym ruchem obrony granic.
za dużo już jest materiałów pokazujących te przerzuty a ile takich przerzutów jest niezauważanych?
ani pisowska narracja mi nie pasuje ani powska, te k🤬y bez honoru wykorzystają każdą okazję by coś ugrać politycznie dla siebie mając Polskę za nic.

Jeśli złożyli podanie o azyl w Polsce, bo ich złapała nasza Straż Graniczna jak przyjechali z Białorusi, to muszą tu siedzieć i czekać. Jak nie chcą i jadą dalej, to Niemcy całkiem legalnie ich odstawiają. A po niemieckiej stronie od dawna są kontrole, więc takiego typa od razu zatrzymują i odprowadzają z powrotem. Nawet jeśli udało mu się przejechać Polskę bez kontaktu ze służbami, to Niemcy na granicy przecież widzą skąd przyszedł i cofają. A jak nie ma dokumentów, tym bardziej.

I tyle, można się rozejść. A według pisowskiej narracji Niemcy podrzucają mam "swoich" azylantów. I to nie jest manipulacja? Zwyczajnie odsyłają nam "naszych", którzy już byli w Polsce. I tak, to jest problem, że udało im się dostać, ale to wschodnią granicę trzeba uszczelniać, a nie zachodnią. Bo stamtąd przyszli.

I jeszcze jedno: po niemieckiej stronie granicy pilnuje Polizei. Żeby nikt tu zaraz nie napisał, że pilnuje straż graniczna, a Polizei na kamizelce to dowód, że przywożą ich z daleka, bo już i takie teorie gdzieś czytałem.
Zgłoś
dr.lecter 2025-07-03, 21:04 5
KobraPan napisał/a:

Obywatelskie zatrzymanie -policjantów związać i do aresztu w jakiejś piwnicy aby się skandal zrobił, bo ich Merc okłamuje ich jak Tfusk Polaków, a tego już nie ukryją.
Samochód skonfiskować i tak do skutku.
A tutaj kolczatki ustawiać i niech z buta wracają, a wtedy na skutek zwarcia samochód płonie...
Rozmarzyłem się...

Zgłoś
MysteryMan 2025-07-03, 21:23 6
DarcoPenetratore napisał/a:

Strefa nadgraniczna to jeżdżą. To jedynie dowód na ktetyństwo "obrońców granic" Bąkiewiczów i innych bandziorów na usługach konfy, oraz innych politycznych potfaszystowskich z🤬bów.

To przyjmij tych brudasów do siebie do domu, tak wiem takie p🤬lenie, ale nie pojmuję kretynów krytykujących ludzi którzy chcą czuć się bezpiecznie we własnym kraju. Nazywaj mnie jak chcesz faszystą rasistą w c🤬ju to mam brudasów ma tu nie być.
Zgłoś
specjal01 2025-07-03, 21:28 3
trimix82 napisał/a:

"Ponad sześć milionów wiz w sześć lat
W latach 2018-2023 przyjmowanie i rozpatrywanie wniosków wizowych stanowiło blisko 70% wszystkich czynności konsularnych. W okresie tym złożono 6 570 649 wniosków wizowych, a w wyniku ich rozpatrzenia wydano 6 166 080 wiz (tj. 93,8% liczby złożonych wniosków). Z czego wizy krajowe stanowiły 79,5% (4 903 646), a wizy Schengen 20,5% (1 262 434).
Ponad połowę wszystkich wiz, tj. 55,5% (3 420 578) uzyskali obywatele Ukrainy, a ponad jedną czwartą, tj. 26,6% (1 641 521) obywatele Białorusi. Na trzecim miejscu znaleźli się obywatele Rosji – 5,8% (357 418 wiz), na czwartym Turcji – 1,7% (104 405), a następnie Indii i Chin – po 1,4% (odpowiednio 87 775 i 83 642 wizy). W kontrolowanym okresie obywatelom 76 państw muzułmańskich i Afryki wydano 366 551 wiz (5,9% wiz ogółem)"

hahaha Kopiuj/Wklej Serio?
Wiza do Polski, np. turystyczna jest na 90 dni i nie jest darmowa. Wszystkie kraje na świecie wydają wizy, nawet Korea Północna, odpłatnie. Wizę można przedłużyć, odpłatnie. ŻADNA WIZA NIE JEST DOŻYWOTNIO! Wie to każdy kto się starał o wizę chociaż raz w życiu, ty nie wiesz bo nigdy nie wyjeżdżałeś. Pobrałeś jakieś przypadkowe dane i mieszasz migrantów z turystami i wizami pracowniczymi. No i jeszcze Schengen (nie wiedziałem że Polska odpowiada za wizy do Europy osób które jadą tranzytem przez nasz kraj, np. do Francji albo Włoch)...
Zgłoś
MysteryMan 2025-07-03, 21:30 5
TwójCzarnyPan napisał/a:

Jeśli złożyli podanie o azyl w Polsce, bo ich złapała nasza Straż Graniczna jak przyjechali z Białorusi, to muszą tu siedzieć i czekać. Jak nie chcą i jadą dalej, to Niemcy całkiem legalnie ich odstawiają. A po niemieckiej stronie od dawna są kontrole, więc takiego typa od razu zatrzymują i odprowadzają z powrotem. Nawet jeśli udało mu się przejechać Polskę bez kontaktu ze służbami, to Niemcy na granicy przecież widzą skąd przyszedł i cofają. A jak nie ma dokumentów, tym bardziej.
I tyle, można się rozejść. A według pisowskiej narracji Niemcy podrzucają mam "swoich" azylantów. I to nie jest manipulacja? Zwyczajnie odsyłają nam "naszych", którzy już byli w Polsce. I tak, to jest problem, że udało im się dostać, ale to wschodnią granicę trzeba uszczelniać, a nie zachodnią. Bo stamtąd przyszli.
I jeszcze jedno: po niemieckiej stronie granicy pilnuje Polizei. Żeby nikt tu zaraz nie napisał, że pilnuje straż graniczna, a Polizei na kamizelce to dowód, że przywożą ich z daleka, bo już i takie teorie gdzieś czytałem.

To jakim k🤬a c🤬jem ich zaczynam widzieć na j🤬ej ulic od mniej więcej roku ? Nie wiem oczy mi się pop🤬liły ?
Pojade ci k🤬a do j🤬ego M1 i jebne fote że te k🤬y w 5 osób potrafią tam siedzieć.
Zgłoś
RoundUp94 2025-07-03, 21:39 8
TwójCzarnyPan napisał/a:

Na filmie: radiowóz zawraca na polu. I tyle.
Ale ile z tego można stworzyć teorii spiskowych, ja p🤬lę.
Myślcie, ludzie.

Czego wymagasz od pisowców?
Zgłoś
MysteryMan 2025-07-03, 21:39
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Dożyłem czasów, że trzeba będzie na polskiej ziemi strzelać do niemców w mundurach???

To akurat dla nas nie nowość.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem