22 km w mundurze z 10 kg na plecach. Prawdziwy bieg dla twardzieli.
Cytat:
Coroczny bieg wzorowany jest na testach wytrzymałościowych wojskowych jednostek specjalnych. Nie jest to zabawa dla internetowych napinaczy, ale dla ludzi, którzy naprawdę są wytrzymali - 200 biegaczy w kompletnych mundurach, wojskowych butach i z ciężkimi plecakami taktycznymi musi pokonać w określonym czasie trasę niemal 22 kilometrów
.
Na drugim zdjęciu jest kobieta. Prawdziwa twardzielka, poznałem ją osobiście. Półmaraton Komandosa (na który mówi się tutaj "Połówka") ukończyłem w tamtym roku. W tym nie dam rady (zdrowie nie pozwala), ale chętnie poobserwuję zmagania. Gdybyście mieli pytania, chętnie odpowiem.
Nie wszyscy to kończą, część się poddaje.
WIĘCEJ
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-12, 13:06
To ja mam pytania:
-jaki jest limit czasowy?
-skąd mundur?
-gdzie to jest?
Fajna sprawa

ile wynosi ten określony czas?
1. Limit - 4 godziny
2. Mundur miałem własny, komisja sprawdzała czy mam odpowiednie obciążenie
3. Bemowo, Warszawa,a jeszcze konkretniej Stadion Wojskowej Akademii Technicznej, ul. Kartezjusza 1
PS. Dostałem w p🤬dę jak nigdy
kiedyś w monie miałem coś takiego ale na 5 km i pamiętam że co niektórzy się na końcu porzygali
(ostatnie okrążenie było w masce przeciwgazowej) w p🤬dę i na gaz
konto usunięte
2013-02-12, 13:46
masz zdjęcia tej kobiety bez munduru?
nickerus napisał/a:
masz zdjęcia tej kobiety bez munduru?
Poszukaj na hardzie
4 godziny?, to chyba tyłem. Pieszo bez pośpiechu idę 4,5-5km/h, znam kolegów co tempo 7 km są w stanie utrzymać bez problemu przez kilka godzin. Sam do dwóch godzin potrafię iść 6km/h, więcej nie sprawdzałem.
10 kg obciążenie to gówno, a nie ciężar na plecach. Karabin waży 5 i więcej kilo, obciążenie poniżej 25kg to żadne obciążenie.
No i zaczęło się napinanie...
Zara wszyscy bedą mówić że to ch*j nie wysiłek...
cys23 napisał/a:
No i zaczęło się napinanie... Zara wszyscy bedą mówić że to ch*j nie wysiłek...
Ale cię nie rozumiem zupełnie.
Co mieliby innego robić internetowi napinacze, jak nie napinać się w internecie?
konto usunięte
2013-02-12, 14:36
Dawaj namiar na tę "twardzielkę". Sprawdzimy jej twardość.
konto usunięte
2013-02-12, 15:17
j2m2
2013-02-12, 15:29
a ja sie jarałem jak 15 kilometrowy marsz na orientację (nie, nie seksualną) przeszedłem... chętnie bym się w czymś takim spróbował
konto usunięte
2013-02-12, 20:06
Fajne takie coś jest. Kiedyś uczestniczyłem na szczeblu powiatowym

Zajebista sprawa i zajebiści ludzie. Bieg był na tyle fajny,że to był niski etap i nie liczyło się kto wygra więc każdy każdemu pomagał i razem się gubił w lecie. A po biegu samogonka z nadleśnictwa