👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak by to wrzucił na YT to by go honorowi wędkarze zmieszali z błotem

@up
nie obrzuciliby... w Ameryce Północnej i Ameryce Południowej jest to bardzo popularna metoda połowów, nazywa się "Bow Fishing". Jest to bardzo trudna metoda połowów, gdyż liczy się refleks, dobre oko i wytrzymałość, gdyż niejednokrotnie wędkarze zmagają się z wielkimi rybami.
nie obrzuciliby... w Ameryce Północnej i Ameryce Południowej jest to bardzo popularna metoda połowów, nazywa się "Bow Fishing". Jest to bardzo trudna metoda połowów, gdyż liczy się refleks, dobre oko i wytrzymałość, gdyż niejednokrotnie wędkarze zmagają się z wielkimi rybami.

vass napisał/a:
na jego szczescie to nie YTJak by to wrzucił na YT to by go honorowi wędkarze zmieszali z błotem
![]()

Nie wiem, chcesz mogę ci dać skype, albo numer telefonu, to z nim to wyjaśnisz

Akurat w stanach karpiowate są jak chwasty, jest ich tam tyle że nawet bejsbolem można je łapać. Na discovery jakiś czas temu był cały dokument poświęcony temu jak karpiowate wyniszczają zbiorniki wodne w stanach. Sam lubiłem wędkować, i raczej chciałbym spróbować łowić z łuku/kuszy
A o to kilka filmików jak łowi się tołpygę w stanach:
A tutaj zmagania z około 20 kilogramową sztuką:

A o to kilka filmików jak łowi się tołpygę w stanach:
A tutaj zmagania z około 20 kilogramową sztuką:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie