📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

bercisko napisał/a:
Teraz będzie szczypało podczas codziennego grzebania w dupie
piwko za materiał własny

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
piwko za materiał własny
Czekam na to piwko ziomuś bo suszy

bercisko napisał/a:
Czekam na to piwko ziomuś bo suszy
Stawiam !
Następne Ty

Też myślałem zrobić se taką procę z kołowrotkiem, tylko to jest już kłusownictwo, ale widzę po tym materiale, że to jednak głupi pomysł

Za dzieciaka robiło się takie lotki. Cztery zapałki związane nitką, w środku szpilka lub igła, z tyłu papierowe stateczniki. Brat skonstruował wyrzutnię do tych lotek. Działała doskonale. Lotki wbijały się w szafę jak złoto. Moja zabawa skończyła się kiedy podstawiłem palucha nie tam gdzie trzeba. Nic nie bolało. Ryczeć zacząłem dopiero po wyciągnięciu kiedy krew pokazała się z obu stron palca. Kciuk przebity na wylot.
Ech wspomnienia. Muszę zrobić takie coś dla moich dzieciaków.
Palikuty napisał/a:
Za dzieciaka robiło się takie lotki. Cztery zapałki związane nitką, w środku szpilka lub igła, z tyłu papierowe stateczniki. Brat skonstruował wyrzutnię do tych lotek. Działała doskonale. Lotki wbijały się w szafę jak złoto. Moja zabawa skończyła się kiedy podstawiłem palucha nie tam gdzie trzeba. Nic nie bolało. Ryczeć zacząłem dopiero po wyciągnięciu kiedy krew pokazała się z obu stron palca. Kciuk przebity na wylot.
Ej podaj szczegóły! Nie przestawaj. Bo ja zostałem na etapie potatogun z solidnym jebnięciem. Tylko mi rury roslzsadzilo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie