Zobaczcie, jak Polscy emigranci (oraz ich potomkowie) z dumą okazują przywiązanie do swojej ojczyzny.
Patriotyzm to piękna rzecz. Pamiętaj o Polsce, gdziekolwiek los Cię rzucił!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-09, 2:52
od kiedy górale to Polacy?
up:
od Morza po Tatry, od Odry do Warty !
konto usunięte
2014-01-09, 8:37
6:05 jak pięknie odseparowania Polacy...a może to nie są Polacy ?, hm.
Nie dzielmy Polaków !.
Bo nie widzą Tuska mordy w TV.
konto usunięte
2014-01-09, 11:16
polaczki biedaczki... zal patrzec na glupote i zacofanie.
@up
Za to Twojej głupoty nie da rady nawet skomentować
konto usunięte
2014-01-09, 11:52
bo długo w Polsce nie byli
"Faszyści nie patrioci" - Gazeta Wyborcza.
A jak wygląda to w Polsce - marsz zamaskowanych ludzi, w dźwięku syren, wystrzałów petard. Podziałem lewaki na prawiczki, masakra. Zamiast cieszyć się to najchętniej cebularze pozabijali się nawzajem. Musimy się jeszcze sporo nauczyć, albo będzie wojna i ona nas nauczy
Aż nie mogę uwierzyć że Polacy mogą się tak po prostu cieszyć z bycia polakami, bez żadnego rzucania cegłami, bez wyzwisk, bez armatek wodnych i gumowych kul, bez podpalania, bez walk z policją. Wszyscy uśmiechnięci. Bardzo fajny film.