Będzie na brakować ustawek z ruskami po Warszawie

podpis użytkownika
You must die I alone am best
co ten biedny telewizor winny że piłkokopaczom nie poszło?
podpis użytkownika
21 = 3 * 7
Co za typ...koles mial popsuty telewizor w piwnicy i ze niby go rozj🤬 bo nasi przegrali. A widac ze na 1 zdjeciu telewizor jest wyłączony.

Szkoda monitora, mogłeś sobie w łeb zaj🤬, więcej PIW byś na hardzie za własną produkcje zebrał.

Ktoś był naprawdę taki naiwny i wierzył że ta banda karierowiczów może wyjść z grupy?
Szkoda monitora

Szkoda monitora

koleś chciał pokazać jakim jest kibolem i w ogóle jaki to on groźny, więc jak tylko matka wyszła po chleb do sklepu to zszedł do piwnicy, rozj🤬 jakiś stary monitor, nacykał fotek i wrzucił na sadola czekając aż wirtualne piwa podbudują mu ego

Oglądałeś mecz w piwnicy na wyłączonym monitorze w dodatku nie podłączonym do jednostki centralnej po czym wziąłeś siekierę i go rozbiłeś bo nasi nie wyjdą z grupy. Chyba powinieneś iść do doktora i nie mam tu na myśli internisty.
-rozumiesz....

danieltrcd napisał/a:
Co za typ...koles mial popsuty telewizor w piwnicy i ze niby go rozj🤬 bo nasi przegrali. A widac ze na 1 zdjeciu telewizor jest wyłączony.
nie domyślił bym się gdybyś nie napisał, dzięki.
dobrze że grono geniuszów na sadisticu się powiększa.

Ja p🤬lę, żeby specjalnie wyciągać z jakiejś graciarni stary monitor i go nap🤬lać siekierą po nocy dla paru wirtualnych piw...
BTW Załóżmy przez chwilę, że na tym monitorze pracowałeś na co dzień - zdjęcia na sadistica wrzuciłeś na czuja, bez obrazu?
BTW Załóżmy przez chwilę, że na tym monitorze pracowałeś na co dzień - zdjęcia na sadistica wrzuciłeś na czuja, bez obrazu?
danieltrcd napisał/a:
Co ty nie powiesz

Skąd się takie typy biorą, JA PIER**LE

spoko, wyciągnąłeś stary monitor z szopy i zaj🤬eś siekierą.
Masz się czym chwalić.
Ja p🤬le
Masz się czym chwalić.
Ja p🤬le