📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

Impreza jak impreza, raz dyska raz zabawa strażacka....dziewczyny zgrywały niedostępne, o prochy było trudno,
, tanie wino lało się strumieniami, hewty się po nich kładło na kilometry...
...ale takiego sweterka to nawet na zapyziałej wsi na imprezie nie ujrzałeś...
, tanie wino lało się strumieniami, hewty się po nich kładło na kilometry...
...ale takiego sweterka to nawet na zapyziałej wsi na imprezie nie ujrzałeś...

Patrząc na komentarze użytkowników tej strony myślę, że imprezy ich rodziców wyglądały tak:
browar poszedł.To były czasy.Spodnie piramidy,koszule jedwabki ,buty relax.

Bardzo ładna zabawa! Nie moje lata ale słychać, że hity na wiejskich zabawach od dwudziestu paru lat ciągle te same! A i moda w tamtych latach prawie taka jak teraz... same hipstery!

Miałem wtedy 7 lat
Eh, wtedy wszystko wydawało się inne. Słońce bardziej świeciło, trawa była zieleńsza... A może to tylko ja beztrosko patrzyłem na świat
W każdym razie - znacie nazwę oryginału piosenki z samego początku filmiku? Wiedziałem, ale zapomniałem, a posłuchałbym sobie

Eh, wtedy wszystko wydawało się inne. Słońce bardziej świeciło, trawa była zieleńsza... A może to tylko ja beztrosko patrzyłem na świat

W każdym razie - znacie nazwę oryginału piosenki z samego początku filmiku? Wiedziałem, ale zapomniałem, a posłuchałbym sobie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie