ja bym to na harda przeniósł, mocny film.

Akurat ogłosili kolejny program dopłat do zakupu elektryków, a może najpierw przydałyby się dopłaty do instalacji stacji ładowania? Np. dla właścicieli parkingów, obojętnie, prywatnych, miejskich, czy gminnych.
Od dupy strony robią tą elektromobilność, dokładnie tak samo było z fotowoltaiką. Kasa na panele poszła, ale sieci przesyłowe dalej nieprzystosowane.
I całkowicie pomijam już oczywisty fakt, że towar do którego trzeba dopłacać żeby klient kupił, to nie jest dobry towar.
K🤬a nie wierzę, ten typ napisał coś mądrego!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!No, niestety. Dodam jeszcze emerytów, którzy wolą trzynastki i czternastki zamiast adekwatnych podwyżek emerytury co miesiąc. Populizm trzyma się mocno jak nigdy, obecnie bez niego wyborów wygrać się nie da. Zrozumiał to Tusk i teraz po prostu kontynuuje politykę gospodarczą PiS. Razem z wszystkimi jej błędami i absurdami, niestety.
Ten problem można by wałkować w nieskończoność. Jakimś rozwiązaniem może byłoby wyj🤬ie ze szkół tej szkodliwej i nikomu niepotrzebnej religii i wstawienie za to od 1 klasy podstawówki lekcji ekonomii.
Podstawy funkcjonowania gospodarki i elementarne zasady popytu i podaży powinny być wpajane już od dzieciństwa.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Polak polakowi murzynem
Ci ze starego leafa (co łamią regulamin) to banderowcy.
Dziwne że nie upadliniec...
Jak nie jak tak.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDziwne że nie upadliniec...
a co to "upadliniec" ??? to coś jak hitlerowskie polish schweine? Jeśli ktoś pisze takie sk🤬ysyństwa, to jestem pewien, że na fiucie ma wytatuowaną swastykę, a na lewym jaju sierp i młot.
i od razu mówię stanowczo: Nie przysyłaj mi zdjęć swojego c🤬ja, wystarczająco się ich naoglądam w tv podczas marszu narodowców 11 listopada.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.