📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Kiedyś chłop mi wyrwał z ręki pistolet od LPG zanim zdążyłem odwiesić żeby elektromagnes złapał i zaczął sobie lać gaz na moje konto xD
Ale przynajmniej obeszło się bez bluzgów.
Widać najbardziej prestiżowe paliwo obecnie to jednak nie prąd tylko dziewięćdziesiątka ósemka xD
Ale przynajmniej obeszło się bez bluzgów.
Widać najbardziej prestiżowe paliwo obecnie to jednak nie prąd tylko dziewięćdziesiątka ósemka xD
Żadne tego typu tendencyjne filmiki nie zniechęcą mnie do zakupu samochodu elektrycznego! Właśnie ruszył program „NaszEauto”, dostanę dofinansowywanie 40 tysięcy i kupię sobie nówkę sztukę z salonu. To nic, że mój TDI jest sprawny i pali na dotyk na mrozie, ale dobro planety jest najważniejsze, dlatego czym prędzej zezłomuję mojego starego kopciucha!
Trzeba być debilem żeby kupić elektryka w kraju gdzie brakuje ładowarek i strugać pawiana,a tak na marginesie to wyjazd z tym na jutuba
Adameck napisał/a:
Żadne tego typu tendencyjne filmiki nie zniechęcą mnie do zakupu samochodu elektrycznego! Właśnie ruszył program „NaszEauto”, dostanę dofinansowywanie 40 tysięcy i kupię sobie nówkę sztukę z salonu. To nic, że mój TDI jest sprawny i pali na dotyk na mrozie, ale dobro planety jest najważniejsze, dlatego czym prędzej zezłomuję mojego starego kopciucha!
Żartowniś się znalazł albo stringi za mocno cisną

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
klasycznie :
Pewnie kolega zawsze go "ładował przez godzinę"
A więc tak wyglada spotkanie sekty elekrtoz🤬bów. Na sadolu też było dużo melekso entuzjastów,ale jakoś się to pochowało teraz....
Elektryki to inwigilacja i brak wolności. Mogą w każdej chwili zablokować przemieszczanie się po id samochodu. Ja już wole spaliniaka gdzie mam beczke 200l i ją co pół roku wymieniam na 2 z świeżym paliwem a sstare opozniam.
Co do samej sytuacji to dopiero jak eleektrykow bedzie ze50-100x tyle zobqczymy walki o prad
Co do samej sytuacji to dopiero jak eleektrykow bedzie ze50-100x tyle zobqczymy walki o prad
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie