Główna Poczekalnia (3) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
🔥 Polskie efekty specjalne V3! - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-05, 8:08 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 9:24 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Spadra 2014-03-05, 9:25 3
O... w 1930 roku wiedzieli co to kod koloru RGB #DC143C. Graficy w tym czasie chyba tworzyli strony internetowe na drzeworytach, z prawidłowym zastosowaniem koloru karmazynowego.
Zgłoś
pawelbrodnica 2014-03-05, 9:26
ludzie nietraktujcie tego jak apel pedała o kolory, potraktujcie to jak ciekawy artykuł, mozna sobie smiechnąć do mądrosci z sadisticka że są tylko trzy kolory a resztę poznaja, kobiety bądz pedałki, ciekawy artykuł, z linkami, leci piwo
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 9:26
a jakiego koloru jest w takim razie biały człowiek?

ps dobry temat z ta flagą
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 9:28
Niby nic takiego a ciekawostka świetna, w pełni zasłużone piwko @Polnischefuhrer.
@~A.J.K.S No wiesz ja pamiętam z podstawówki, jak nam kobieta tłumaczyła znaczenia barw narodowych i tak się ciągnie za człowiekiem... jak smród za armią czerwoną

Chciałem jakoś nabluzgać na kretynów pokroju sobola, czy mmaakkss ale w sumie mi się nie chce.
Zgłoś
quark 2014-03-05, 9:39
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 9:49
Ja tu widzę cały czas czerwień i biel.
Zgłoś
Nożownik 2014-03-05, 9:57
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 9:57

lepiej szybko wracaj do swojeje karmazynowo bialej kuchni
Zgłoś
kurczasty 2014-03-05, 10:18 2
Dokształćcie się debile
Heraldyka właśnie określa tego typu rzeczy.
Co warto dodać Orzełek z tego obrazka również jest nieheraldyczny- nie można tak używać godła w negatywie bo zamiast orła białego jest czarny.
Więc trochę się ta uczelnia ośmiesza.

Co do znaczenia kolorów zdania są podzielone.
Karmazynowy symbolizuje zarówno dostojeństwo i bogactwo jak i krew przelaną w obronie ojczyzny.

Żadnego szarego dam nie ma a srebrny ukazany szaro-białym kolorem, ale heraldycznie jest to srebrny.

A co do spinania się o kolory, że to pedalstwo. Może byście nie chwalili się swoją ignorancją i ciasnotą umysłową. Nikt wam nie każe rozpoznawać bezbłędnie te kolory, ale nazwy ich już powinniście znać bo świadczy to o waszej znajomości języka polskiego.

Wielcy mi patrioci z ubogim słownikiem.
Zgłoś
gumofc 2014-03-05, 10:49
Właśnie słucham True Colors, to znak!
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 11:24 1
Do tych, co nie znają więcej jak 4 kolory: zwalcie sobie konia papierem ściernym, będziecie bardziej męscy. Przy okazji podyskutujecie jaki kolor powstał.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 11:38
kolorów jest sześć a śliwka to owoc.
Zgłoś
Impregnator 2014-03-05, 11:48
Jak dla mnie polska flaga jest Biało-Czerwona, a twierdzenie, że jest karmazynowo, cymbrowo, czy jakoś inaczej + tęcza w zdjęciu profilowym, sugeruje, że autor tematu jest po prostu pedziem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem