w przerwie meczu Polska - grecja
Smuda- no chłopaki tego się już nie da przegrać
drużyna - my nie damy rady??
M................l
2012-06-08, 20:38
EEE jeszcze lepsze.
Szczęsny ty nic nie robisz może coś w końcu pokażesz ??
McMenel napisał/a:
EEE jeszcze lepsze.
Szczęsny ty nic nie robisz może coś w końcu pokażesz ??
mu to akurat sędzia pokazał
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Kirk
2012-06-08, 20:47
Mecz przegrany przez Smude... Nic nie robił. Od 1 do 90 min staraliśmy się grać tak samo. Zero interwencji ze strony Smudy w 2 połowie, co wykorzystali Grecy dzięki postawie trenera drużyny przeciwnej. A Szczęsny mógł się zachować trochę inaczej, ale winę za straconego gola (Wasilewski) i rzut karny głównie ponoszą środkowi obrońcy...
Na otarcie łez obroniony karny
Winę za straconą bramkę (i nie wygrany mecz) ponosi pajac co się Szczęsnemu wpieprzył.
grali dobrze tylko ci grecy się wp🤬lali niepotrzebnie
Y................l
2012-06-08, 23:00
Najbardziej mnie wk🤬iło to, że Smuda nie wprowadził żadnych niewymuszonych zmian. Jakby k🤬a myślał, że dostanie za to jakieś dodatkowe punkty.
o................i
2012-06-08, 23:35
Brak zmian (szczególnie przed drugą połową meczu) to jedno ale gra "reprezentacji' to drugie - po strzeleniu gola wypalili się jak kiepskie ognisko w lesie, a ich gra przez kolejne 60 minut była beznadziejna
Franek chyba nie wiedział że w piłce nożnej istnieją zmiany zawodników, ewentualnie nie zna się chłop na zegarku. W 93' chciał wpuścić "Grosika"
podpis użytkownika
You must die I alone am best
D................t
2012-06-09, 1:23
Dowcip na czasie

To lubie!
L................e
2012-06-09, 8:17
xaurus napisał/a:
w przerwie meczu Polska - grecja
Smuda- no chłopaki tego się już nie da przegrać
drużyna - my nie damy rady??
kirk napisał/a:
Mecz przegrany przez Smude...
K🤬a czy ja inny mecz oglądałem, czy było 1:1. Chociaż? Może mało na piłce się znam - jak jest 1:1 tzn. że Polska przegrywa?
s................4
2012-06-09, 9:06
@up WYJDŹ. Ten mecz został przegrany. Gdyby nie ten minimalny spalony, obroniony karny byłoby 3:1! Dodać do tego należy jeszcze Szczęsnego, który mecz z Rassiją sobie przesiedzi... Po za tym cała ich postawa w drugiej połowie to przegrana, wystarczy popatrzeć na rosjan, rozwalą nas 5:0...
A................w
2012-06-09, 9:21
Może mi się wydawało, ale dla mnie Smuda był bardziej obsrany od tych 11 chłopaków wychodzących na murawę przy 50tysięcznej widowni. I jeśli w ogóle wyjdziemy z grupy to na pewno nie dzięki postawie trenera, który jak dla mnie c🤬ja wie.
Po meczu dziennikarz zapytał Smudę:
-Co u Pana słychać?
-aa, bez zmian...