RAZ w swoim stylu.
Kto czytał jego
Polactwo ten nie dowie się niczego nowego. Niemniej nawet wtedy fajnie go posłuchać.
Żadnej polityki, po prostu szydera z działania UBekistanu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmm dla mnie to prawie jak spełnienie przepowiedni...
Jakieś 10 lat temu czytałem prawie dokładnie o tym samym, z tym że Polska dopiero przymierzała się do wejścia do UE. WSZYSCY redaktorzy poważniejszych pism jak jeden pisali właśnie dokładnie to, o czym pan Ziemkiewicz mówi w filmiku lecz w czasie przyszłym - co nas czeka w UE. Była mowa o rychłej utracie suwerenności Polski (co dzisiaj już jest faktem), powiększającej się biedzie biednych i bogactw bogatych. O masowej emigracji i upadku tradycyjnej rodziny. Było oczywiście też o pozytywnych aspektach wejścia do UE, między innymi o dotacjach, które PODOBNO Polska będzie musiała kiedyś ..."oddać".
konto usunięte
2013-04-29, 13:54
konto usunięte
2013-04-29, 18:07
Przeczytałem tytuł, obejrzałem filmik i od razu wiedziałem, że w tym temacie Shatter wparuje ze swoimi mądrościami
konto usunięte
2013-04-29, 18:10
Polska to bogaty kraj, od tylu lat kradną i jest jeszcze co kraść
konto usunięte
2013-04-29, 18:19
Nie rozumiem tylko dlaczego wypowiedz publicystyczna z 2004 roku jest wrzucana teraz. Może jest podobnie, ale liczby tak ochoczo prezentowane przez pana Ziemkiewicza zapewne są już dawno nieaktualne.
Gdyby Testoviron to widział...
UWAGA SPOPILER: zaraz zleci się lewactwo (explico: darmozjady żyjące z naszych (coraz większych) podatków). Na dokładkę analfabetyczne, bo uznjące ten materiał za współczesny. Przecież nie trzeba wiedzieć kiedy i kim był Hausner.
Ziemkiewicza i jego styl, można lubić bądź nie, ale za przytoczenie suchych faktów stawiam piwo.
SZ ty lepiej obejrz calosc.....
konto usunięte
2013-04-29, 18:46
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever