Kocham ten kraj i mam nadzieje, że nie będę musiał się z niego kiedykolwiek wyprowadzić.
podpis użytkownika
Wchodzi bóg do lekarza ....Ja tam będe sp🤬alał za niedługo . Pozdrawiam , będziecie mogli powiedzieć swoim dziecią że dziś nie ma nic na obiad ale za to Polska - piękny kraj i jesteście z niej dumni .
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...@Symbian
Do widzenia. Nie chcę być czarnowidzem ale mieszkałem parę lat w Londynie. Także powodzenia z użeraniem się z wszelkimi imigrantami na cudownym zachodzie. A za tych parę lat jak już nie będziesz miał siły zap🤬lać fizycznie albo zrozumiesz, że mimo łatwiejszego życia czujesz się tam jak obcy i jesteś traktowany przez wszystkich jak obcy, masz mniej praw niż emigranci z islamskich krajów to być może zrozumiesz że hajs to nie wszystko. Tutaj też da się żyć na poziomie. Ja nie żałuje swojego powrotu chociaż na początku było zajebiście słabo.