Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Aaltonen 2024-05-29, 11:46 4
pazuzu napisał/a:

Jprdl XXI wiek a Ci nadal wierzą w jakieś hokus pokus z jezusem czy tam harrym poterem, i jeszcze wciągają w to dzieci

Ciemny lud, poziom umysłowy dzieci.
Masakra jak łatwo manipulować tumanami.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-05-29, 11:51 2
Akcja rozegrała się 10 sekund po tym jak goście się dowiedzieli, że nie będzie alkoholu do obiadu.
Zgłoś
Aonoyoru 2024-05-29, 11:55 3
Zbyszek3000 napisał/a:

Jeśli chłopy mają konflikt to dają sobie po mordach tylko baby głupie drą ryja jak downy

Tyle, że imprezie dzieci to jest to patologia.

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
Garnki_za_zeta 2024-05-29, 12:05 2
Heliar napisał/a:

To niezła musiała być tam impra, skoro zaczęli jeszcze przed kościołem.
Wolę wierzyć w hokus pokus niż w to, że facet może zajść w ciążę.

Jedno i drugie jest debilne, więc wcale nie jesteś lepszy.
Zgłoś
k................8 2024-05-29, 12:11 1
Nap🤬lają się o kasę z komunii
Zgłoś
Kici-Kici 2024-05-29, 12:17
Na mojej komunii nie było ani kropli alkoholu
Zgłoś
pazuzu 2024-05-29, 12:44 1
Heliar napisał/a:

To niezła musiała być tam impra, skoro zaczęli jeszcze przed kościołem.
Wolę wierzyć w hokus pokus niż w to, że facet może zajść w ciążę.

To ci podpowiem że nie wierzę ani w jedno ani drugie
Zgłoś
z................7 2024-05-29, 12:59 1
Monika weź Marka bo nagrywa
Zgłoś
Alosza 2024-05-29, 13:16 1
Typowy konflikt pomiędzy :
Mężem/konkubentem Matki - Przyjacielem domu - domniemanym ojcem biologicznym
Zgłoś
Yolanda 2024-05-29, 13:37 2
Clistwood napisał/a:

Wczoraj wróciłem z komunii w Koluszkach. Kulturka, pogaduchy i fajna zabaw z dzieciakami. Przeciaganie liny- naderwany mięsień triceps, zabawa w berka- kolano uraz a było kuż lepiej, kontuzje miałem dwa tygodnie temu na kickboxingu, no i się naprułem, że mnie wynieśli o 20- zaczynaliśmy świętowanie o 13 a na marginesie nie piłem od nowego roku. Konkluzja: warto było pojechać do małej mieściny, nie mojej bo mojej babki ale jestem dla tych ludzi jak swój tak więc niepiszciegłupot o machych miejscowościach bo tam ludzie są swojscy i godni zaufania. PS mnie jako jedynego wynieśli ale jak się w Polsce nie było od 8 lat to każdy chciał pogadać i się napić. nie żałuję wracam do abstynenci

Może wróć, do słownika PWN.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-05-29, 13:42 2
baronturbina napisał/a:

Teraz idioci będą bronić wsi a inni miasta. Problemem jest to że na komunii jest alkohol i zaprasza się byle kogo robiąc turbo popijawy.

Zawiodłeś mnie... Byłem przekonany, że zwalisz winę na banderowców....
Zgłoś
Xyz1939 2024-05-29, 13:45 1
keisats napisał/a:

Te komunie na wsiach to zawsze byl cyrk.
Od kilkunastu lat to samo w dużych miastach jak się wieś zaczęła do cywilizacji pchać.

Jebnij sie w łeb
Zgłoś
baronturbina 2024-05-29, 13:59
Teraz idioci będą bronić wsi a inni miasta. Problemem jest to że na komunii jest alkohol i zaprasza się byle kogo robiąc turbo popijawy.
Zgłoś
Baronessa 2024-05-29, 14:12
O co się stare cepy pokłociły? Kto dał lepszy prezent gówniakowi na komunię? Fajnie by było, gdyby jakiś uczestnik owej imprezy się znalazł na sadolu i wyjaśnił nieco sytuację...

baronturbina napisał/a:

Na filmie wygląda na to, że goście dopiero wychodzą
z kościoła, więc raczej jeszcze trzeźwi, chyba że w chacie zaprawiali się alkiem, w co wątpię. Musiało o coś innego pójść.
Byłem w tym roku na dwóch komuniach i na obiedzie po kościele nie było alkoholu, ani oficjalnie na stole, ani "pod stołem". Była pełna kultura na obydwu, choć jedna komunia była w małej mieścinie.

Alosza napisał/a:

Typowy konflikt pomiędzy :
Mężem/konkubentem Matki - Przyjacielem domu - domniemanym ojcem biologicznym

Możliwe, że tak było. Sprzeczka pomiędzy konkubentem, czyli obecnym jebakiem matki gówniaka, a ojcem gówniaka...
Zgłoś
Con4terPro96 2024-05-29, 14:56
"Monika monika" no ja p🤬le jedyne co by było to "monika monika włazłaś między nich i przez przypadek dostałaś w ryja" a c🤬ja zrobiłaś... co chłop to chłop
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie