aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Zawiodłeś mnie... Byłem przekonany, że zwalisz winę na banderowców....
Przecież to oczywiste że to wina baderowców do tego stopnia iż uznałem że nie muszę tego pisać. U mnie w kościele banderowcy pozamieniali klawisze w organach. Sp🤬olił dzieciom komunię bo jakaś kakofonia wyszła.
torturant napisał/a:
Kolejny jełop. Zadaj sobie pytanie: (1) czego chrześcijaństwo naucza, (2) czy kolesie z filmu się do tego stosują.
Kolejna sprawa, zanim weźmiesz się za komentarze... uwaga ... użyj mózgu. Nie bądż p🤬dą bez.

monika wez,..... k🤬a sama nic nie zrobi ale innych poslac nie ma problemu, typowa baba
baronturbina napisał/a:
Teraz idioci będą bronić wsi a inni miasta. Problemem jest to że na komunii jest alkohol i zaprasza się byle kogo robiąc turbo popijawy.
P🤬lisz Pan. Córka miała komunie w tym roku, było ponad 40 osób i jakoś wszyscy obeszli się bez alkoholu. Prosta odpowiedź, impreza dziecka więc nie ma chlania.
I co ma zrobić Marek, że ma głupio babe pewnie iść i dwóm dać w ryj bo to takie logiczne hehe
Niestety nie ma piwa, bo debil nagrywał.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
To im daje WIARA w tym kraju, dzisiaj będą się nap🤬lać i pluć na siebie a za tydzień do spowiedzi i wszystko jest okej - bo tak można.
W c🤬ju mam takie tłumaczenia elo.
W c🤬ju mam takie tłumaczenia elo.
Ktoś chyba myślał, że to ślub i dla tradycji chciał się ponap🤬lać jeszcze przed weselem.