👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kitajce i wszystko jasne - pewnie piłka jest zdalnie sterowana pilotem przez jakiegoś skośnookiego z trybun

To by wiele tłumaczyło nogi odmawiają posłuszeństwa po całym dniu na kamieniołomie

Po ostatnim meczu z Czarnogórą myślę,że damy radę zremisować,kto wie,może nawet pokusimy się o zwycięstwo,pod warunkiem,że nie stracimy żadnego gola,a San Marino sobie strzeli samobója

@up nie bierz wszystkiego na poważnie
też jestem wiernym kibicem Reprezentacji Polski,nadal wierzę w awans do MŚ 2014 i wygraną w Kijowie i na Wembley,ale sam musisz przyznać,że Polska Reprezentacja częściej zaskakuje negatywnie niż pozytywnie,czasem można się pośmiać,ale jak przyjdzie mecz to trzeba mocno trzymać kciuki za naszych, liczy się tylko wygrana

msnrc napisał/a:
Polska reprezentacja przegrałaby nawet z dziećmi z Bullerbyn.
Polska jeszcze w tych eliminacjach nie przegrała, a zagrała 7 meczy, więc sobie oszczędź takie głupie teksty.

lukasz1931 napisał/a:
Polska jeszcze w tych eliminacjach nie przegrała, a zagrała 7 meczy, więc sobie oszczędź takie głupie teksty.
Nie przegrała na papierze, bo 1-1 z kelnerami chyba ciężko uznać za sukces.

@~msnrc
Ja myślę, że dla tych klocków nawet Bezludna Wyspa to za wysokie progi. Zwycięski remis to najlepszy scenariusz w takim przypadku
Ja myślę, że dla tych klocków nawet Bezludna Wyspa to za wysokie progi. Zwycięski remis to najlepszy scenariusz w takim przypadku

Nie no, nie śmiejąc się z San Marino wygramy. Remis w ostatnim meczu to pomyłka, oby z Ukrainą i (przy farcie) Anglią wyjść do przodu. xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie