👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

varti napisał/a:
A powiedz mi jedno, boisz się czegoś skoro zasłaniasz twarz na demonstracji? Po co to robisz? Ano odpowiem ci po co, bo jak narobisz dymu to czujesz się bezkarny.
i tutaj dochodzimy do sedna sprawy, rządzący nie są na zawsze i mogą stracić poparcie ludu, dlatego nie powinno im się dawać narzędzi do hamowania ewentualnych protestów a tym jest nakaz odkrycia twarzy na demonstracjach, co ułatwia potem represjonowanie opozycjonistów. np. gdy politycy dopuszczą się zdrady stanu. Rządzący mają utrzymywać się na stanowiskach dzięki dobremu służeniu narodowi(demokracja), a nie dzięki wyzyskowi i tłamszeniu oddolnego sprzeciwu (dyktatura). Zakaz masek na demonstracjach jest w krajach demokratycznych uznawany za łamanie praw obywatelskich, takie samo stanowisko ma helsińska fundacja praw człowieka. protest jest po prostu formą głosowania, tak jak pozostajesz anonimowy głosując w wyborach czy referendach tak i masz prawo do anonimowości przedstawiając swoje stanowisko podczas protestu.

PROPAGANDA W DWIE STRONY!
Gdzie poza napisem, można wyciągnąć wniosek, że ,,za chodzenie po ulicy z POLSKĄ biało-czerwoną flagą"?
Gdzie poza napisem, można wyciągnąć wniosek, że ,,za chodzenie po ulicy z POLSKĄ biało-czerwoną flagą"?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie