Uczy tubylców naszego języka.
nawet z dobrym akcentem k🤬a mówi
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Konto usunięte
2011-10-11, 10:45
Powinno być 'sp🤬alaj rosja k🤬a'
Konto usunięte
2011-10-11, 11:01
teraz amerykańce zrzucą dzieciakowi bombę na wioskę i będzie good
Konto usunięte
2011-10-11, 13:35
odwrocil sie i splunal...
Konto usunięte
2011-10-11, 13:36
A te żołnierzyki, co się tam pojechały kasy nachapać, a jak mi up🤬li rękę, nogę albo pusty łeb to filmy o nich kręcą jacy to poszkodowani są... W końcu oni tam są po to żeby strzelać do cywili czy polską 'kulturę' krzewić?
NobliwyWojak napisał/a:
A te żołnierzyki, co się tam pojechały kasy nachapać, a jak mi up🤬li rękę, nogę albo pusty łeb to filmy o nich kręcą jacy to poszkodowani są... W końcu oni tam są po to żeby strzelać do cywili czy polską 'kulturę' krzewić?
Co ty człowieku p🤬lisz za głupoty? Wątpię czy nakręcą o nich film jak ci up🤬li rękę, nogę...
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Konto usunięte
2011-10-11, 14:50
NobliwyWojak napisał/a:
zolnierze nie sa tam ani po to, zeby strzelac do cywili ani po to, by kogokolwiek zapoznawac z nasza kultura. Gdyby nie oni mieszkalbys dzisiaj w biednej Rosji, albo w niechlubnej czesci Niemiec.
Konto usunięte
2011-10-11, 15:36
@dwakilo
Odejdź od redtuba i oglądnij czasem telwizję, zobaczysz ile jest patetycznych reportaży o szlachetnych bohaterskich hamełykańskich meriiiins albo ostatnio o tępych polaczkach, którzy pojechali, bo obiecali, że będą siedzieć na wydmach za 3k$, a tu jakiś Talib im minę pod dupę podłożył i ojojoj uj🤬o łapki.
@kebabkilla
Ta, albo na księżycu Jowisza bym k🤬a mieszkał.
Konto usunięte
2011-10-11, 16:58
NobliwyWojak napisał/a:
W końcu oni tam są po to żeby strzelać do cywili czy polską 'kulturę' krzewić?
Strzelać do cywili? chyba k🤬a żartujesz albo naoglądałeś się za dużo fimików z żółtymi napisami i "Requiem for a Dream" w tle.
Zgadzam się z Wojakiem. Dzisiejsze Wojsko Polskie to jakieś, k🤬a przedszkole jest. Na fotkach to wielcy komandosi, obwieszeni szpejem( oczywiście amerykańskim, ale Amerykanie to k🤬y...), żeby wyglądać jak w ''Modern Warfare'', ale jak dochodzi do wymiany ognia to połowa dostaje zadyszki, bo w bazie na dupie siedzi i w karty gra, a druga połowa leje w gacie. Jadą na wojnę, ale sobie rady nie dają, bo w sumie nic dziwnego skoro podczas codziennej służby w Polsce gruchy obijają, a biegać nie będą, bo deszcz za oknem.
Amerykanie to debilny naród, trzeba przyznać, ale wojsko mają pierwsza klasa. My odwrotnie...
Konto usunięte
2011-10-11, 17:02
jun0 napisał/a:
Strzelać do cywili? chyba k***a żartujesz albo naoglądałeś się za dużo fimików z żółtymi napisami i "Requiem for a Dream" w tle.
Nie, skąd, śmiertelnie poważny jestem
Konto usunięte
2011-10-11, 17:06
Czyli jednak to drugie, właśnie tak myślałem.
Konto usunięte
2011-10-11, 17:11
Nie przeceniaj się, co najwyżej ci się wydawało.
Konto usunięte
2011-10-11, 20:18
ma lepszy akcent niż premier tego kraju