Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-12-31, 0:26 19
No k**wa murzyn przyjechał z afryki i narzeka ! Się nie podoba to won !!

Ach zapomniałem dopisać Je**ć judenów Nie pasuje to won do Izraela.
Tak jestem rasistą,Ksenofobem,antysemitą i nie cierpię pedalstwa.
Zgłoś
siba 2012-12-31, 0:37
Nie wiem z którego roku jest ten film ale mam wrażenie, że nie jest obiektywny. Jakby starał sie nas zakompleksić wobec innych narodów a na to jesteśmy podatni.

podpis użytkownika

Zgłoś
vajron 2012-12-31, 3:06
Echis napisał/a:

Wp🤬lają całe społeczeństwo do jednego wora.

To rzadkość na sadisticu. Np nikt się tu nie wypowiada o czarnych tak jakby wszyscy byli tacy sami.
Zgłoś
Missiek1906 2012-12-31, 4:29
p🤬lenie z polskim akcentem. czlonek im w odbyt !
Zgłoś
whorejp 2012-12-31, 7:30 6
Skoro tak im Polska i Polacy przeszkadzają to na h🤬j tutaj siedzą? Przecież nikt ich nie zmusza do siedzenia w Naszym pięknym kraju, droga wolna, dziś Europa jest otwarta i mogą mieszkać gdzie chcą. A co do samego filmiku to chyba przez Michnika/Szechtera zrobiony. pOLSKA? Co to k🤬a ma być? Precz z antypolonizmem!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-31, 9:43 3
Fragment o przysyłaniu zakonnic na aborcję bezcenny, ciekawe czy autentyk, czyżbyśmy dotarli do kolejnego TABU? Ktoś ma info?

Druga sprawa, same negatywy tutaj pokazano, same kontrowersyjne tematy. A gdzie reszta wywiadu? Wszystko w Polsce złe?

Trzecia sprawa. Zaczyna już mnie wk🤬iać to wieczne pieprzenie o polskim antysemityzmie. Jak tak kochacie Ż🤬dów to sobie ich k🤬a bierzcie do siebie. A jak im jest tutaj tak źle to niech wyp🤬alają do Izraela, mają swój kraj. K🤬a, są tutaj swojego rodzaju gośćmi. Nic do nich nie mam, ale jak mają wiecznie swojego gospodarza opluwać i całymi dniami żądać odszkodowań i przeprosin to niech wyp🤬alają do Izraela.

Dziękuję.
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-12-31, 12:14 4
Kawagawa napisał/a:

Fragment o przysyłaniu zakonnic na aborcję bezcenny, ciekawe czy autentyk, czyżbyśmy dotarli do kolejnego TABU? Ktoś ma info?

Powiedział to gość który twierdził że Polska była pierwszym demokratycznym i wolnym krajem w Europie...
Więc nie za bardzo brałbym na poważnie żadne jego słowo dotyczące jakiegokolwiek faktu...

Kawagawa napisał/a:

Druga sprawa, same negatywy tutaj pokazano, same kontrowersyjne tematy. A gdzie reszta wywiadu? Wszystko w Polsce złe?

Widać że to kolejny antypolonijny crap rodem z Pogrossia. Nie ma co tego brać na poważnie. Poza tym parę pozytywów padło: konserwatyzm, duma, patriotyzm, wiara etc.

Kawagawa napisał/a:

Trzecia sprawa. Zaczyna już mnie wk🤬iać to wieczne pieprzenie o polskim antysemityzmie. Jak tak kochacie Ż🤬dów to sobie ich k🤬a bierzcie do siebie. A jak im jest tutaj tak źle to niech wyp🤬alają do Izraela, mają swój kraj. K🤬a, są tutaj swojego rodzaju gośćmi. Nic do nich nie mam, ale jak mają wiecznie swojego gospodarza opluwać i całymi dniami żądać odszkodowań i przeprosin to niech wyp🤬alają do Izraela.

Problemem jest to że nikt nie wykazał się wiedzą dotyczącą tego że wielu ludzi nosi urazę do Ż🤬dów za czasy powojenne ('45-'52) początki istnienia PRLu ('52-'60). Wszystkie urzędy typu UB, IW były przesiane ż🤬dami a urzędy te zajmowały się mordowaniem polaków-patriotów którzy byli przeciw komunie. Albo procesy tych ludzi... Jeśli NST'owiec dostał poręczenie że uratował ż🤬da to czapa była zawieszana. Jeśli dostał takowe potwierdzenie od zwykłego polaka to czapa była dalej wykonywana. Mimo że Jaruzelski ze swoim przydupasami wykonał czystki anty-ż🤬dowskie to sądzę że dziś nadal jest to głównym powodem nienawiści. Może pochodzenie historyczne zamazało się, ale hejt nie. Nie usprawiedliwiam tego zachowania ofc.
Zgłoś
skandal89 2012-12-31, 13:03 3
Bardzo dobrze, mam nadzieję, że kiedyś takie niemcy czy francja będą patrzeć na Polskę z zazdrością, że my mamy tu Polskę a oni u siebie islam, może to otwoży im oczy i wyp🤬olą ten brud z powrotem do siebie.

podpis użytkownika

VT700 85'
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-31, 18:41
"Trzecia sprawa. Zaczyna już mnie wk***iać to wieczne pieprzenie o polskim antysemityzmie. [...] to niech wypie**alają do Izraela."

Całe piękno tego "polskiego antysemityzmu" polega na tym... że to nie władze są uczulone, to nie sądy i urzędnicy mają problem z pochodzeniem, nacjonalnością czy miejscem urodzenia. Wszystko rodzi się raczej w głowach ludzi, którzy czują się poszkodowani tym, że nie oni są traktowani "lepiej". Czyli też typowo polska cecha zawiści międzyludzkiej, którą lwia część naszego społeczeństwa kieruje się w życiu codziennym. (Uwielbiam przykład Rzędziana - nie chodzi o gruszę, nie chodzi o gruszki, nie chodzi o granice, chodzi o to, że oni nie mogą mieć lepiej) Inne kraje radzą sobie w ten sposób, że albo ustawowo odmawiają odpowiedzialności za określone zdarzenia historyczne albo też odmawiają "bycia następcą prawnym" określonego państwa czy formy ustrojowej, która zdarzyła się w ich dziejach. Potem mogą wzruszyć ramionami i powiedzieć - sorry dude, law is the law, dura lex sed lex.

My jednak kierowani jakimś pokrętnym poczuciem, dumy i honoru tworzymy prawo ideowe, która ni w ząb nie ma się do naszych interesów. Duma i honor to fajne uczucia dla jednostki, ale na miłość boską nie dla organizacji jaką jest państwo!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-31, 18:46 3
jebac tolerancje teraz jestem nie tolerancyjny i jest mi z tym dobrze
Zgłoś
mazin 2012-12-31, 18:51
Z Nowego Sącza do Zakopanego jest 100, nie 40 km!
Zgłoś
sir_Alex 2012-12-31, 18:56 5
tu jest polska, zydzi, c🤬ty, cz🤬chy nigdy nie beda tolerowani...
musimy tylko wyp🤬olic tuskow, kaczynskich i inna czerwona cholote - ,, by zylo sie lepiej..."
Zgłoś
ArkaSzatana 2012-12-31, 19:02
Niech wyp🤬alają tam gdzie będą ich tolerować.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-31, 19:07 2
Padło pytanie: "Polacy, czemu nie wyciągacie wniosków z historii?"
Moja odpowiedź brzmi: "Wyciągamy, wystarczy spojrzeć, w których rejonach nie było dżumy"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-31, 19:09 1
Ordynarny film który podgrzewa nieustanne wmawianie Polakom, że powinni się wstydzić. Jak tak źle się czują w Polsce, boją się o życie to po c🤬j w niej dalej siedzą, co ich trzyma? Jest tu coś z ich strony bardzo niekonsekwentnego i kłamliwego. Apelują do Polaków żeby się opamiętali a w rzeczywistości chcieliby nam zgotować drugą Palestynę. Jak dla mnie nietolerancyjność to oznaka rozsądku, nieulegania jakimś medialnym sztuczkom socjotechnicznym żeby dać sobie wejść na głowę i być intruzem na własnym podwórku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie