Oj tam... Jesteśmy nietolerancyjni, ale dzięki temu meczety nie stoją na każdym rogu...
Nazywanie kogoś ksenofobem, rasistą i antysemitą w czasach fanatycznej tolerancji "walcie mnie w dupsko kochane mniejszości narodowe" są pochlebstwami.
konto usunięte
2012-12-30, 16:59
materiał nagrany chyba z 20 lat temu
sfx
2012-12-30, 17:03
hah wkurza ją negatywne podejście katolików do innych religii wychwalając islam i pstrykając zębami, to jakaś propaganda
i wielka czarna pyta im w dupe
tak jestem antysemita i dumny jestem z tego
Najbardziej dziwi mnie rzucanie na lewo i prawo określeniami typu homofob, ksenofob itp poprzez ultra-tolerancyjne lewactwo.
Jeżeli chcą być tacy wspaniali to powinni także tolerować cudzą nietolerancje.
Tolerancja jest tez często mylona z akceptacją a to 2 rożne sprawy. To ze homoseksualistę tolerujesz oznacza, ze nie utrudniasz mu celowo życia ze względu an jego orientacje. Nie oznacza to jednak ze akceptujesz jego upodobania i go popierasz. Podobnie z muzułmanami i innymi imigrantami niezależnie od koloru skóry.
Wszyscy którzy jeszcze wierzą w ideę wielokulturowej Europy niech zobaczą co się dzieje w Holandii, Anglii, Francji, Szwecji.
longcatislong napisał/a:
...Jeżeli chcą być tacy wspaniali to powinni także tolerować cudzą nietolerancje...
longcatislong napisał/a:
...Tolerancja jest tez często mylona z akceptacją a to 2 rożne sprawy. To ze homoseksualistę tolerujesz oznacza, ze nie utrudniasz mu celowo życia ze względu an jego orientacje. Nie oznacza to jednak ze akceptujesz jego upodobania i go popierasz...
Bardzo celne uwagi - według mnie, to sedno całego tematu.