w nawiązaniu do
tego tematu
wrzucone na sadolowy serwer. słaba jakość, ale wiadomo o co kaman
info po krótce:
Cytat:
POlicjant - były strażnik wiejski - prześladujący n/w typa. to ten sam policjant asp. Piotr Suplicki zabił (udusił - kolanem zmiażdzył krtań) chłopaka w Legionowie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na sadola nie wrzucajcie nic o policji, bo tu wiekszos z psiarni
konto usunięte
2015-03-16, 21:54
To się dzieje w tym Legionowie? Coś tam czytałem, że jakiś bunt ludności był!
konto usunięte
2015-03-16, 21:59
Mieszkancy legionowa (jakas wiocha) bawia sie w czarnochow z Amerykanskiego Ferguson, stwierdzili ze beda swiatowi i robia jakies tam zamieszki bo zginal jakis bandyta, generalnie tak jak Swiebodzin aspirowal do Rio tak Legionowo do Ferguson, takie polskie sporty narodowe
Swoja droga nie rozumiem tego rozumowania, gosc jakis JP 100% kreci lewe interesy i chodzi i sie skarzy, donosi, UBcka mentalnosc
qrwa i przez przypadek dałem piwo...
@2up
chłopaka zatrzymali do kontroli, bo miał jakieś tam ilości MJ. Chciał ją połknąć, żeby "pozbyć się" dowodów a policjant przycisnął mu krtań żeby nie połknął. Co do medialnej burdy - w mediach po zamieszkach w Legionowie - 6 rannych policjantów, tłum rozbiegł się. Wersja rzeczywista - 0 rannych policjantów i jeden starszy Pan z uszkodzonym kręgosłupem bo był "agresywny"..
A to bezczelna, zawzięta menda...
konto usunięte
2015-03-16, 22:39
Proszę pana
konto usunięte
2015-03-16, 22:39
konto usunięte
2015-03-16, 22:55
W takich przypadkach jestem za powrotem kary śmierci, byleby była długa i bolesna.
kuba1393 napisał/a:
na sadola nie wrzucajcie nic o policji, bo tu wiekszos z psiarni
Nie ma obaw, można wrzucać, Twój ojciec już dostał bana na sadolu.
w legionowie wczoraj pobili chlopaka ktory stal z dzieczyna na uboczu i sie przygladal niby tez go wsadzili do "lodowki" ale tego nie wiem napewno
wiec bicie stojacej sobie na uboczu osoby napewno z prawem nic wspolnego nie ma i wszyscy w to zamieszani powinni byc wydaleni z tej policji i kary w dziesiatkach tysiecy
bo maja bronic obywateli a nie ich atakowac
kazdy burak popierajacy tych bandytow najwidoczniej jest jednym z nich
Nie ma tego filmu, został usunięty.
Lubie placki.
Kolejne wykroczenie nagrane za które kierowcy dostają mandaty - nie można stać z włączonymi światłami awaryjnymi ponieważ można użyć ich jedynie gdy auto uległo awarii. W ten sposób powinien stać z włączonym "kogutem".
Policja
Podwójna ciągła i awaryjki włączone jak typowy burak na drodze . będę udawał że się zepsuło
powinien mieć koguty włączone podczas interwencji ... debil