Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
melvin 2013-11-14, 20:58 41
Bo oczywiście żaden kretyn nie może wpuścić innego auta przed siebie i od tak ułatwić komuś życie...
W tym kraju przed wydaniem prawa jazdy powinny być obowiązkowe testy wykluczające "drogowych buraków"
Zgłoś
t................a 2013-11-14, 21:05
mam niebieski pasek, mam koguta, mam czapkę, mam mundur i pałkę ... jestem niezniszczalny!
Zgłoś
g................6 2013-11-14, 21:11 3
@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na lewy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.

P.S. Jesteś POlicjantem?
Zgłoś
picasso 2013-11-14, 21:31 15
@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na prawy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.
P.S. Jesteś POlicjantem?
Zgłoś
Reginald911 2013-11-14, 21:56 1
"Polucja"
Zgłoś
s................3 2013-11-14, 22:21 4
gg06 napisał/a:

@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na lewy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.

P.S. Jesteś POlicjantem?

kolega ma problemy z rozróżnianiem stron...

picasso napisał/a:

@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na prawy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.
P.S. Jesteś POlicjantem?

a ten to ma zbyt niski intelekt, by samemu stworzyć coś kreatywnego

z takimi sadolami
Zgłoś
K................1 2013-11-15, 1:54
Gdy spostrzegłem temat, chwilę się zastanawiałem czy scrollować dalej
Zgłoś
seattle 2013-11-15, 7:36
co się dziwić jeśli robią tam wszelkiej maści głąby i nieudacznicy
Zgłoś
R................t 2013-11-15, 9:34
polucje to ja miewam nad ranem bro. - polecam
Zgłoś
PrzemekW 2013-11-15, 13:46
Wykonywali obowiązki służbowe i tyle
Zgłoś
t................3 2013-11-15, 13:52 3
o ile zakład że baba prowadziła ?
Zgłoś
Wstalodziany 2013-11-15, 14:09 9
Ej, k🤬a czy tutaj każdy tu jest j🤬ym mistrzem kierownicy, że uważa że ma prawo jechać po kimś za chwilę wahania ?
NIe wiecie co się działo w kabinie, może kierowca zastanawiał skupił się akurat na tym co słyszał z radia, a może zastanawiał się jak ma najlepiej jechać do miejsca gdzie został wezwany, c🤬j wie.
Ale po co się zastanawiać, lepiej pojechać po rajtach choć samemu nie ma się nawet prawa jazdy.

Wk🤬ia mnie już bluzganie na policję na Sadisticu.
NIe jestem policjantem, ale wielu poznałem na zajęciach Krav Magi. I to są zwykli ludzie, którzy popełniają błędy i bywają nerwowi. A szczególnie wtedy kiedy osoby wobec których wykonują czynności służbowe kozaczą i są bezczelne.

Sam wiele razy uciekałem przed policją, i parę razy byłęm zatrzymany, ale zawsze ostatecznie traktowałem ich z szacunkiem bo to ich k🤬a praca. I nigdy nie spotkało mnie z ich ręki nic na co nie zasłużyłem. A często wręcz byłem traktowany pobłażliwie.

Dlatego mam taką prośbę.
Wyp🤬alać od policji.
Zgłoś
Borsuczi 2013-11-15, 14:30
@fishboun

Wchodzę
Zgłoś
i................y 2013-11-15, 15:03
@2up: Krav magi? To jakaś chińska sztuka smażenia w rondlu o specjalnym kształcie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie