👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo oczywiście żaden kretyn nie może wpuścić innego auta przed siebie i od tak ułatwić komuś życie...
W tym kraju przed wydaniem prawa jazdy powinny być obowiązkowe testy wykluczające "drogowych buraków"
W tym kraju przed wydaniem prawa jazdy powinny być obowiązkowe testy wykluczające "drogowych buraków"

mam niebieski pasek, mam koguta, mam czapkę, mam mundur i pałkę ... jestem niezniszczalny!

@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na lewy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.
P.S. Jesteś POlicjantem?
P.S. Jesteś POlicjantem?
@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na prawy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.
P.S. Jesteś POlicjantem?
P.S. Jesteś POlicjantem?

Gdy spostrzegłem temat, chwilę się zastanawiałem czy scrollować dalej

@2up: Krav magi? To jakaś chińska sztuka smażenia w rondlu o specjalnym kształcie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie