Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
To co puszczają w północnokoreańskiej TV o Polsce... Tłumaczenia niestety nie mam, ale wydaje mi się że pewnie gadają tam że czcigodny Kim Dzong Il oddaje pomoc swoim braciom z "Polski Ludowo Demokratycznej"

Zgłoś
maciek_360 2013-04-04, 23:49 4
jak do nich informacje o powodzi z polski (obecnie skuta lodem) dochodza z takim opoznieniem ,to smialo mozemy nasze plany obrony obrony publikowac w TV bez obaw, ze sie dowiedza jeszcze w tym roku.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-04, 23:55 27
macie szczescie ze jestem ekspertem i moge to dla was przetlumaczyc.
A tlumaczenie wyglada tak : huuuujaaaa k🤬a szlag was trafi i c🤬j, pierwsza rakieta leci do was k🤬y.
dziekuje dobranoc
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-04, 23:56 31
w 0:22 wygląda jak obóz koncentracyjny. Nie wiem co to ma do powodzi ale ok
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-05, 0:02
Zapewne to, że nie tylko u nich są, funkcjonują i mają się dobrze. Tzn. u nas nie ma, ale tam pomyślą, że tak. Tak samo jak był jakiś samochód czy coś, to zaraz ucięli i masz minutę materiału ukazującego samą wodę i obóz.
Zgłoś
Boewolf 2013-04-05, 1:56 12
Toś ty w c🤬j zorientowany. Kim Dzong Il to jakiś czas temu kopyta wyciągnął.
Zgłoś
kamanes 2013-04-05, 8:45 9
''Tłumaczenia niestety nie mam''

Proszę bardzo :

gugbangbu bunseogga neun hangug , ilbon, gwam e issdeon eul gong-gyeog hal su-issneun jung-geoli Musudan misail ilago saeng-gaghabnida. ttohan uihoe oemu jang-gwan gim gwan hangug jin hagi jeon-e misail eul suhaeng hal hwag-inhaessda. geuligo geuneun amadolokes Musudan haessda . jang-gwan eun bughan-i ama leul sayonghaneun geos-i chuga " gyoyug ina misail siheom-eul silsihabnida. " geuneun midieoga allaeseuka lo idong hal su-issneun tando misail doel su issseubnida achim gwa ilbon eul bogo bu-inhaessda.

podpis użytkownika

on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
Zgłoś
Koziol87 2013-04-05, 9:18 1
A mi sie wydaje że k🤬eanczycy chcą poprostu pokazać jak słabym narodem jesteśmy. Że niepotrafimy sobie poradzić z powodziami itd. itp. Ale h🤬j ich tam wie co w tych pustych komunistycznych łbach im siedzi.
Zgłoś
FrasQs 2013-04-05, 11:24 3
Te Pokazanie auschwitz to taki podrprogowy przekaz dla Koreańców że tam zagoszczą jak zaczną sapać do Polaków
Zgłoś
petru23 2013-04-05, 11:28 5
mam tylko tłumaczenie na arabski

الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-05, 11:29
@up@up oni niestety mają dla nas o wiele ciekawsze obozy
Zgłoś
Jacek86s 2013-04-05, 11:34
widze ze w telewizji koreanskiej podlączyli internet
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-05, 11:48
ciekawe kto to ogląda w k.północnej, jak oni w większości nie maja telewizorów O.o
Zgłoś
makabrax 2013-04-05, 12:02
@kamanes
w języku koreańskim L w środku wyrazu występuje tylko w połączeniu z N lub drugim L, w pozostałych przypadkach jest to R, no i w koreańskim nie ma rozróżnienia na małe i wielkie litery
a tak poza tym to fajnie że żeś se popisał :]

podpis użytkownika

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
stiw1500 2013-04-05, 12:05 2
Podejrzewam,że spiker podczas urywku z obozem mówił,że przez powódź została ewakuowana placówka reedukacji poprzez pracę a więźniowie zostali zaangażowani w walkę z żywiołem Mało tego towarzysze z Korei mogli przez chwilę zobaczyć kawałek samochodu.W ich wiadomościach na pewno wspomniał,że ich wspaniały,dobroduszny i mądry przywódca wysłał do polski nieskończoną pomoc humanitarną.Wspaniałe pranie mózgu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie