👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@janusze
nie sędziowie ale skuteczność i dyspozycja bramkarza kataru...
tracić bramki mając kare Katarczyków i proste straty w ataku.
skuteczność(brak), Saric(bramkarz kataru) i łatwe straty. Tak Polska przegrała ten mecz.
nie sędziowie ale skuteczność i dyspozycja bramkarza kataru...
tracić bramki mając kare Katarczyków i proste straty w ataku.
skuteczność(brak), Saric(bramkarz kataru) i łatwe straty. Tak Polska przegrała ten mecz.

Żałosne jest to użalanie się i zwalanie winy na sędziów. Żeby byli prawdziwymi mistrzami to by nic ich nie powstrzymało. Zresztą chyba taka polska mentalność wyuczona przez kolejne rządy socjalistów 'to nie nasza wina, tylko ich, nic nie możemy zrobić' i drugie 'to się nam należało'.

Steven napisał/a:
Wrzuci ktoś moment po meczu i owację Polaków dla sędziów?
W piłce nożnej wystarczy, że jakiś piłkarz gdzieś tam kiedyś rozegrał jeden mecz w młodzieżówce dla jednej reprezentacji i już jest z tym krajem związany do końca kariery. W ręcznej natomias taka jak w klubie, kupują zawodnika a ten zmienia obywatelstwo (czy nawet nie musi zmieniać) i gra w pięciu reprezentacjach w karierze (tak jak ten bramkarz Kat... byłej Jugosławi).
Nie ma co się srać panowie, my słabo zagraliśmy co do sędziowania też są pewne aluzje, zresztą Niemcy też mieli ale o wyniku przesądziła nasza słaba gra. Pomijając aspekt kupionych zawodników zagrali od nas lepiej. I już na litość boską skończcie z tymi "januszami" i tekstami prosto z korytarza gimbazy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie