a mnie sie zwyczajnie trafilo tutaj urodzic. moglem trafic lepiej
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgMożna prosić o tapetę 5 i 6 w rozdzielczości takiej, żeby można było na pulpit pyknąć?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgno zobacz. w przeciwienstwie do ciebie, nigdy do gimnazjum nie chodzilem. skad podniecenie polskoscia i wk🤬ienie na jego brak? codziennosc polska was jara, zawsze przegrana historia, smierdzace i zimne morze, niskie gory, czy byle jaki klimat? moze szacunek wladz i sojusznikow, w ktorych interesie przelewamy krew? polska nie liczy sie na arenie miedzynarodowej, mieszkancy sa podli, zawistni i zaklamani, a gloryfikowanie przynaleznosci do wlasnie tej grupy jest jak wmawianie reszcie przedszkolakow, ze darowany przez babcie rozowy sweter to ostatni krzyk mody.
Mamy pierwszego trolla-gimbola ^^
Obrazek
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!...w Rzeczywistości sprawa przedstawia się, jak następuje: że istota ludzka nie wyraża się w sposób bezpośredni i zgodny ze swoją naturą, ale zawsze w jakiejś określonej formie i że forma owa, ów styl, sposób bycia nie jest tylko z nas, lecz jest nam narzucony z zewnątrz [...] O, potęga Formy! Przez nią umierają narody. Ona wywołuje wojny. Ona sprawia, że powstaje w nas coś, co nie jest z nas. Lekceważąc ją, nie zdołacie nigdy pojąć głupoty, zła, zbrodni. Ona jest u podstawy życia zbiorowego.
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!coś mi linki nie działają więc sobie przekopiuj
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgTo ja może wsadzę kij w mrowisko, kto zaszedł dalej w edukacji niż gimbaza, powinien zrozumieć
![]()
W. Gombrowicz napisał/a:w Rzeczywistości sprawa przedstawia się, jak następuje: że istota ludzka nie wyraża się w sposób bezpośredni i zgodny ze swoją naturą, ale zawsze w jakiejś określonej formie i że forma owa, ów styl, sposób bycia nie jest tylko z nas, lecz jest nam narzucony z zewnątrz [...] O, potęga Formy! Przez nią umierają narody. Ona wywołuje wojny. Ona sprawia, że powstaje w nas coś, co nie jest z nas. Lekceważąc ją, nie zdołacie nigdy pojąć głupoty, zła, zbrodni. Ona jest u podstawy życia zbiorowego