Polska!
k................k
• 2013-06-16, 18:31
Spodobał Wam się chyba post z obrazkiem, którego motyw przewodni to Polska. Wrzucam to co udało mi się znaleźć:
k................z
2013-06-16, 18:34
po części to już jest k🤬a profanacja
Na pierwszym obrazku flaga jest biało różowa. Przypominam że flaga Polski powinna być biało
czerwona.
Na drugim orzeł nie ma korony...
hejterzy, ubierać się bo zaraz do kościółka
kaktuz napisał/a:
po części to już jest k🤬a profanacja
To jest k🤬a profanacja !
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
Atreyu napisał/a:
Na pierwszym obrazku flaga jest biało różowa
Wydaje mi się, że przesadzasz...
Jeśli już, to na upartego można by to podciągnąć do kolorystyki naszej flagi ustanowionej w 1919r., kiedy to owa flaga była w kolorach białym i karmazynowym...
B................R
2013-06-16, 18:49
Na drugim zdjęciu orzeł nie jest w koronie - zmień to zanim ktoś pośle kilka wyrazów na k*** w twoją stronę.
Poczytaj też o tym jaka korona powinna być na głowie orła (otwarta / zamknięta).
A tak ogólnie to zaraz klepnę piwko, bo przynajmniej widać że jesteś polak, a nie jakaś kolorowa p🤬da która lubi gówno za nalpetem.
I................o
2013-06-16, 19:06
Dobrze, że czepiają, Polacy w przeciwieństwie do tego co twierdzą Żydzi, Orła a nie gęś w koronie mają!
Krwią rysowana, nasza Polska ojczysta...
Łapcie jeszcze kilka.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
b................o
2013-06-16, 19:42
Może ktoś chce sobie ustawić tapetę patriotyczną:
Zajebiste!
A hejtom dzida w dupe i przed tv ogladac cartoon network!
a mnie sie zwyczajnie trafilo tutaj urodzic. moglem trafic lepiej
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
M................z
2013-06-16, 19:48
Za to co wrzucił @libertus temat idzie do ulubionych, żeby tego nie zgubić, a sam @libertus dostaje piwo bo jest po prostu prze kozak za te cuda.
Btw. Taka lanca jak mają husarze w dziób wszystkim lewackim wyznawcom !
@abdul
granice otwarte, więc wiesz co masz robić.