nie najgorzej sklejone
a co do "pod mocnym aniolem" to najlepszy był trailer. film smętny, jak c🤬j na widok transa

Za produkcje Mariana zawsze browar
Masz łeb i c🤬j? - kombinuj.

podpis użytkownika
Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.Masz łeb i c🤬j? - kombinuj.

gra o tron gówno nad gównami a ludzie co to oglądają mają jeszcze większe gówno w głowie ?? ani ciekawe to nie jest ani c🤬jowe po prostu gówno czystej postaci.
PS: doczekaliście się dragonów ?? doleciały
PS: doczekaliście się dragonów ?? doleciały

@up
Powiedz nam coś o sobie. Stary już wypuścił cię z tej piwnicy?
Powiedz nam coś o sobie. Stary już wypuścił cię z tej piwnicy?
podpis użytkownika
Przez swój brak wiedzy, synu sięgasz dna.
Z czego wy się cieszycie? Że Polacy mają na świecie opinię alkoholików, a na dodatek się z tego cieszą?
Pewnie, że fajnie z kolegami walnąć od czasu do czasu kilka piwek, jak okazja jest to obalić jakąś flaszke. Tylko wszystko z umiarem. Wierzcie mi- alkoholizm niszczy nie tylko samego alkoholika, ale też, a może zwłaszcza jego otoczenie.
A co do filmiku- fajnie dobrane sceny i muzyka, teksty nawet czasem sie zgadzają z ruchem ust. Dobra robota.
Pewnie, że fajnie z kolegami walnąć od czasu do czasu kilka piwek, jak okazja jest to obalić jakąś flaszke. Tylko wszystko z umiarem. Wierzcie mi- alkoholizm niszczy nie tylko samego alkoholika, ale też, a może zwłaszcza jego otoczenie.
A co do filmiku- fajnie dobrane sceny i muzyka, teksty nawet czasem sie zgadzają z ruchem ust. Dobra robota.
Nie ma to jak hejtować Grę o tron, a samemu oglądać Dragonbula czy inne tego typu produkcje, to ma k🤬a sens ;D

a teraz wyobraźcie sobie że Kaczyński
to taki nasz Polski Tyrion...
to taki nasz Polski Tyrion...
piotrextreme napisał/a:
z filmu "Pod Mocnym Aniołem"co to za podkład? skąd pochodzi
)

Gra o 500+. " Królobójca" z siorką dzielnie walczyli ale rząd sie zajął sprawą i moją jedno mniej.