Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Polska. Wyprawa do raju.
spieriz • 2015-10-10, 19:51
Dość ciekawa relacja Ukraińca z Charkowa po przekroczeniu granicy polsko-ukraińskiej.
Czy naprawdę jest u nich aż tak źle, żeby się tak wypowiadać o Polsce?
Zapraszam do oglądania i komentowania.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pawlogen 2015-10-11, 8:59 3
O moje strony na Biłgoraj jadą
Ja też już nie długo wracam do naszych Pięknych Stron.
Jakoś nie mam bólu dupy że mieszkam w Polsce "B" Pozdrawiam Wszystkich z Polski "A" i "C"

Jest "D" ?
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-11, 9:49 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-11, 9:51 1
vejin napisał/a:

@karamba91 super mówisz tylko sprawdź znaczenie słowa 'bynajmniej', strasznie kłuje w oko.

Przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz i może jeszcze pare razy, aż zrozumiesz.
Zgłoś
kam332 2015-10-11, 10:14
@Logiczny
Nie siej paniki niepotrzebnej. Ukraińcy prawa szariatu nie będą chcieli u nas wprowadzić. Domów prywatnych nie będą palić. Oni naprawdę uciekają przed wojną.

ballandars napisał/a:

Polska taka piekna, tylko my przyzwyczajeni, tego nie widzimy. Potrzeba obcego, obiektywnego oka, ze MY zyjemy w dobrym i pieknym kraju.

Jak my żyjemy w raju, to Niemcy u Pana Boga za piecem.
Zgłoś
klawiszq92 2015-10-11, 10:54 1
Pracuje w zakładzie zatrudniającym ponad 1000 osób, niedługo większość brygady to mają być ukraińcy, w większości są to na prawde spoko ludzie, idzie z nimi pogadać no i w miarę robotni są nie licząc wyjątków którzy palą wuja Jeden z nich który dobrze gada po polsku powiedział mi, że to w polsce pracując JEDEN DZIEŃ wyciągnie tyle co tam w tydzień, więc chyba musi być coś na rzeczy, że ciągną tutaj tłumami dodam, że stawka dla ukraińca u mnie to 8zł netto, pracują po 10-12h dziennie, brak dodatku nadgodzinowego.
Zgłoś
FransFr 2015-10-11, 10:54 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
x2345x 2015-10-11, 11:41
Zgłoś
tranzystor 2015-10-11, 12:21
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-11, 12:39 3
Zgłoś
Siekas 2015-10-11, 13:03 4
Zgłoś
kurwiduplo 2015-10-11, 13:19
Zgłoś
KKdemona 2015-10-11, 13:21
Patrząc z jego perspektywy to całkiem dobrze mówi Ukraińcy ciągną do Polski jak my na zachód, a prawda jest taka, że u nas też można zbudować kraj, w którym będzie dostatek
Zgłoś
matix33 2015-10-11, 13:26
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-11, 13:33 1
Zgłoś
Sucha227 2015-10-11, 14:00 1
Jeśli chodzi o Ukrainę, to tam na prawdę nie jest ciekawie i reakcja tego człowieka nie jest, przynajmniej dla mnie, zadziwiająca. Ludzie są tam biedni, drogi zdatne do jazdy są tylko w Kijowie i niektórych większych miastach. Jedyne co, to mogą poszczycić się dobrym jedzeniem. Jednak nie każdy kraj na wschód od Bugu powinniśmy widzieć tak, jak widzimy Ukrainę. Będąc na Białorusi prawie nie widziałam różnicy między Polską a Białorusią. No, może poza paroma aspektami.
Mimo wielu stereotypów, miasta w Rosji też są piękne i warte zobaczenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem