Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-ESTE- 2025-04-13, 23:06 3
Jeszcze zatęsknicie za Chrześcijaństwem jak zrozumiecie że na nim opierały się wszystkie dobre wartości. Na zachodzie już powoli się oczy otwierają. Polska jak zwykle 100 lat za murzynami jak widać po większości komentarzy pod tym filmikiem.
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-13, 23:07 1
Demon.z.Demoncji napisał/a:

Chrześcijaństwo, Islam i Judaizm to rak który pierze mózgi malutkich.

Rzeczywiście.
Tobie już wyprał skoro nazwy religii piszesz wielką literą.
Zgłoś
Demon.z.Demoncji 2025-04-13, 23:11 1
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Rzeczywiście.
Tobie już wyprał skoro nazwy religii piszesz wielką literą.

Mogę nie lubić, mogę się nie zgadzać. Ale szanuję swoich wrogów, stąd też pisanie z dużej litery. Widzę, że Ty zamiast do szkoły, to chodziłeś za stodołę siostrę łomotać.
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-04-13, 23:14 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mun66 2025-04-13, 23:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Siriuz 2025-04-13, 23:36
Zgłoś
bleblebator1 2025-04-13, 23:51 1
Siriuz napisał/a:

Możesz przytoczyć źródło? .

Specjalnie dla ciebie. Jak myślisz, gdzie on zebrał te wymagane podpisy?
x.com/krolbijedame/status/1908930579099173161
Zgłoś
Siriuz 2025-04-14, 0:04
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-14, 0:38
Zgłoś
Siriuz 2025-04-14, 1:03
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

A teraz zadaj sobie pytanie jak Bartoszewicz bez żadnej partii (jak piszesz) i wsparcia zebrał podpisy skoro np taki Maciej Maciak żebrał o nie do ostatniego dnia mając ponad 160 tysięcy subów na YT (ostatnio mu zamknęli kanał i ma tylko ok 65 tys. ale za to wielu WYZNAWCÓW,m wręcz religijnych) i prowadząc tam działalność od ponad 10 lat?

Nie dziwi mnie to. Weź pod uwagę, że gość jest obecny w mediach już od dawna. Zapraszany był do wielu wywiadów często w roli eksperta, przypominam ze to dr nauk ekonomicznych, który współpracował i tworzył ekspertyzy na potrzeby różnych ministerstw i instytucji państwowych. Niektóre kanały takie jak np Goniec, który ma ponad pół miliona subskrybentów zapraszały go niemal regularnie. Ponad to startował wcześniej w wyborach samorządowych więc już trochę podpisów zebrał za wczasu. Ubolewałem, że nie rozważa startu w wyborach prezydenckich aż niespodziewanie to zrobił. O Maciaku to się dowiedziałem dopiero na debacie Ogóra. Z tego co czytam to otwarty sympatyk wschodu - Białorusi, Rosji i Chin. Z takimi poglądami może mieć pod górkę w rusofobicznej Polsce. Raczej za porównanie użył bym Stanowskiego, który prowadzi Kanał Zero i ma ponad półtora miliona subskrybentów! On też do ostatniej chwili zbierał podpisy i nie był pewien czy mu się uda.
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-14, 1:04
[quote="Siriuz"
jako jedyny posiada jakąkolwiek wiedzę i rozsądek.
DSłucham jego wypowiedzi i jako jeden z nielicznych gada rozsądnie, rzeczowo i kulturalnie. Ma doświadczenie...

Errata do debaty 11:25 :
" Mi nie potrzebne jest zwiększanie kompetencji (prezydenta Polski), ja przy swojej OSOBOWOŚCI I FORMACIE jestem w stanie wykorzystać ... ... i to wystarczy żeby Polska była SILNYM, WIELKIM, wspaniałym państwem, IMPERIUM, które w ciągu 15 lat doprowadzę, że tak będze...."
xDDD
Narcyz czy psychiczny?
Zgłoś
garek 2025-04-14, 3:44 1
Zgłoś
staj 2025-04-14, 6:44
Zgłoś
Niewychowany 2025-04-14, 9:53 2
Zgłoś
byszek 2025-04-14, 9:54 1
Spidzio napisał/a:

To jest właśnie pisowsko-konfederacka wizja Polski.
Zabobonnej, prymitywnej, łatwo zarządzanej przez proboszcza. Pełnej ludzi bez wykształcenia, którzy bezkrytycznie uwierzą tępej propagandzie, łatwej do okradania na prawo i lewo bez żadnych konsekwencji.
Wypisz wymaluj, Polska pod zaborami, albo pod niemiecką okupacją. Jak dobrze, że to się skończyło 23 października 2023

Idź pojeździć telekomunikacją

[ Dodano 2025-04-14, 10:26 ]
Spidzio napisał/a:

To jest właśnie pisowsko-konfederacka wizja Polski.
Zabobonnej, prymitywnej, łatwo zarządzanej przez proboszcza. Pełnej ludzi bez wykształcenia, którzy bezkrytycznie uwierzą tępej propagandzie, łatwej do okradania na prawo i lewo bez żadnych konsekwencji.
Wypisz wymaluj, Polska pod zaborami, albo pod niemiecką okupacją. Jak dobrze, że to się skończyło 23 października 2023

Idź pojeździć telekomunikacją

podpis użytkownika

zesraj się a nie daj się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem