Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
-ESTE- 2025-04-13, 23:06 3
Jeszcze zatęsknicie za Chrześcijaństwem jak zrozumiecie że na nim opierały się wszystkie dobre wartości. Na zachodzie już powoli się oczy otwierają. Polska jak zwykle 100 lat za murzynami jak widać po większości komentarzy pod tym filmikiem.
Zgłoś
O................ń 2025-04-13, 23:07 1
Demon.z.Demoncji napisał/a:

Chrześcijaństwo, Islam i Judaizm to rak który pierze mózgi malutkich.

Rzeczywiście.
Tobie już wyprał skoro nazwy religii piszesz wielką literą.
Zgłoś
Demon.z.Demoncji 2025-04-13, 23:11 1
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Rzeczywiście.
Tobie już wyprał skoro nazwy religii piszesz wielką literą.

Mogę nie lubić, mogę się nie zgadzać. Ale szanuję swoich wrogów, stąd też pisanie z dużej litery. Widzę, że Ty zamiast do szkoły, to chodziłeś za stodołę siostrę łomotać.
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-04-13, 23:14 2
rostyty45 napisał/a:

To jest krzyż wy tęczowe zbuki

I co z tego , całowanie krzyża to takie same zj🤬ie mózgowe jak wykrzykiwanie Allah akbar przez islamskich zjebow.
Zgłoś
mun66 2025-04-13, 23:17 1
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

No, dokładnie, postępowi modlą się do słupa.
Weź sp🤬alaj z tym pieprzeniem, tacy sami upośledzeni złodzieje, a ty op🤬lasz gówno i się oblizujesz jeszcze.

Nikt się nie modli. To chwila ciszy i szacunku wieśniaku.
Zgłoś
Siriuz 2025-04-13, 23:36
bleblebator1 napisał/a:

Poj🤬o cię? Bartoszewicz chce wszystkim żydom z izraela nadać polskie obywatelstwo.

Możesz przytoczyć źródło? Może chce ich wysłać na Ukrainę?
Bartoszewicz to chyba najlepszy kandydat na prezydenta w III RP, przynajmniej jak go słucham już od dłuższego czasu to jako jedyny posiada jakąkolwiek wiedzę i rozsądek.

[ Dodano 2025-04-13, 23:42 ]

Dlaczego chcesz głosować na kolejną wydmuszkę i buca?

Dlaczego Twoim zdaniem to wydmuszka i buc? Możesz przytoczyć jakieś powody? Wypowiedzi?
Gość jest obecny w internecie już od dawna. Wypowiadał się na wielu kanałach. Słucham jego wypowiedzi i jako jeden z nielicznych gada rozsądnie, rzeczowo i kulturalnie. Ma doświadczenie i nigdy nie należał do żadnej partii.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
bleblebator1 2025-04-13, 23:51 1
Siriuz napisał/a:

Możesz przytoczyć źródło? .

Specjalnie dla ciebie. Jak myślisz, gdzie on zebrał te wymagane podpisy?
x.com/krolbijedame/status/1908930579099173161

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Siriuz 2025-04-14, 0:04
bleblebator1 napisał/a:

Specjalnie dla ciebie. Jak myślisz, gdzie on zebrał te wymagane podpisy?

Dzięki, tego wątku nie znałem. Wyszukałem więcej jego wypowiedzi o Izraelu. No cóż, w tym temacie chyba go poj🤬o. Tutaj jakby wyjaśnia swoje stanowisko: youtube.com/watch?v=kwFTQ7SdTmQ ale i tak p🤬lenie.
Rzuca to cień na jego kandydaturę, ale nadal uważam że jest najlepszym kandydatem, no bo kto inny? Jakubiak też gada dobrze, ale równie często zdarza mu się p🤬lić i brakuje mu wykształcenia. Mentzen jest spoko, ale według mnie to będzie kolejny Kukiz. Jak mu służby wjadą na chatę, to będzie śpiewał pod dyktando. Stanowski? Od biedy wolałbym Stanowskiego niż POPiS i k🤬y z KO, przynajmniej było by ciekawie i po ludzku.

Faktem jest, że mamy w końcu z czego wybierać więc jak pop🤬leńcy znowu sprowadzą drugą turę do PO kontra PiS to j🤬 wszystkich.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
O................ń 2025-04-14, 0:38
Siriuz napisał/a:

Dlaczego Twoim zdaniem to wydmuszka i buc? Możesz przytoczyć jakieś powody? Wypowiedzi?
Gość jest obecny w internecie już od dawna. Wypowiadał się na wielu kanałach. Słucham jego wypowiedzi i jako jeden z nielicznych gada rozsądnie, rzeczowo i kulturalnie. Ma doświadczenie i nigdy nie należał do żadnej partii.

Możesz wierzyć lub nie.
Ok 3-5 miesięcy temu zwróciłem uwagę na A.B i raz słuchałem z 5 minut wywiadu z nim.
Akurat odnosił się do masakry cywilów w Gazie - lekką ręką żydzi zabili w ciągu paru tygodni 20-30 tysięcy samych dzieci - że Izrael ma prawo usuwać wszelkie zagrożenia i nie jest to ludobójstwo.
Ok, myślę, mamy tu kolejnego fanatycznego syjonistę.
Lecimy dalej

Siriuz napisał/a:

. Słucham jego wypowiedzi i jako jeden z nielicznych gada rozsądnie, rzeczowo i kulturalnie.

Oglądałeś może debatę u Jaruzelskiej Braun-Bartoszewicz? Mnie znudziła po 5 minutach hipokryzji i p🤬lenia Bartoszewicza.
Za to chętnie obejrzałem erratę do niej u Uszastego:

Kulturalne jest mówienie czegoś takiego?:

A teraz zadaj sobie pytanie jak Bartoszewicz bez żadnej partii (jak piszesz) i wsparcia zebrał podpisy skoro np taki Maciej Maciak żebrał o nie do ostatniego dnia mając ponad 160 tysięcy subów na YT (ostatnio mu zamknęli kanał i ma tylko ok 65 tys. ale za to wielu WYZNAWCÓW,m wręcz religijnych) i prowadząc tam działalność od ponad 10 lat?
Zgłoś
Siriuz 2025-04-14, 1:03

A teraz zadaj sobie pytanie jak Bartoszewicz bez żadnej partii (jak piszesz) i wsparcia zebrał podpisy skoro np taki Maciej Maciak żebrał o nie do ostatniego dnia mając ponad 160 tysięcy subów na YT (ostatnio mu zamknęli kanał i ma tylko ok 65 tys. ale za to wielu WYZNAWCÓW,m wręcz religijnych) i prowadząc tam działalność od ponad 10 lat?

Nie dziwi mnie to. Weź pod uwagę, że gość jest obecny w mediach już od dawna. Zapraszany był do wielu wywiadów często w roli eksperta, przypominam ze to dr nauk ekonomicznych, który współpracował i tworzył ekspertyzy na potrzeby różnych ministerstw i instytucji państwowych. Niektóre kanały takie jak np Goniec, który ma ponad pół miliona subskrybentów zapraszały go niemal regularnie. Ponad to startował wcześniej w wyborach samorządowych więc już trochę podpisów zebrał za wczasu. Ubolewałem, że nie rozważa startu w wyborach prezydenckich aż niespodziewanie to zrobił. O Maciaku to się dowiedziałem dopiero na debacie Ogóra. Z tego co czytam to otwarty sympatyk wschodu - Białorusi, Rosji i Chin. Z takimi poglądami może mieć pod górkę w rusofobicznej Polsce. Raczej za porównanie użył bym Stanowskiego, który prowadzi Kanał Zero i ma ponad półtora miliona subskrybentów! On też do ostatniej chwili zbierał podpisy i nie był pewien czy mu się uda.

podpis użytkownika

Zgłoś
O................ń 2025-04-14, 1:04
[quote="Siriuz"
jako jedyny posiada jakąkolwiek wiedzę i rozsądek.
DSłucham jego wypowiedzi i jako jeden z nielicznych gada rozsądnie, rzeczowo i kulturalnie. Ma doświadczenie...

Errata do debaty 11:25 :
" Mi nie potrzebne jest zwiększanie kompetencji (prezydenta Polski), ja przy swojej OSOBOWOŚCI I FORMACIE jestem w stanie wykorzystać ... ... i to wystarczy żeby Polska była SILNYM, WIELKIM, wspaniałym państwem, IMPERIUM, które w ciągu 15 lat doprowadzę, że tak będze...."
xDDD
Narcyz czy psychiczny?
Zgłoś
garek 2025-04-14, 3:44 1
Może i śmieszne że ten krzyż całują ale cała historyjka i ten lektor jest zj🤬y jak autor tego dzieła
Zgłoś
staj 2025-04-14, 6:44
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

No, dokładnie, postępowi modlą się do słupa.
Weź sp🤬alaj z tym pieprzeniem, tacy sami upośledzeni złodzieje, a ty op🤬lasz gówno i się oblizujesz jeszcze.

To jeszcze nic, chcesz zobaczyć modlących się do schodów? 😏
Zgłoś
Mateusz19871987 2025-04-14, 6:56 1
Wolę całować krzyż niż być tak zj🤬ym jak wy lewacy!
Zgłoś
Niewychowany 2025-04-14, 9:53 2
Spidzio napisał/a:

To jest właśnie pisowsko-konfederacka wizja Polski.
Zabobonnej, prymitywnej, łatwo zarządzanej przez proboszcza. Pełnej ludzi bez wykształcenia, którzy bezkrytycznie uwierzą tępej propagandzie, łatwej do okradania na prawo i lewo bez żadnych konsekwencji.
Wypisz wymaluj, Polska pod zaborami, albo pod niemiecką okupacją. Jak dobrze, że to się skończyło 23 października 2023

Zapraszam na granicę Niemiecko-Polska wez busa bo masz do zabrania cz🤬chów do chaty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie