Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[quote="Siriuz"
jako jedyny posiada jakąkolwiek wiedzę i rozsądek.
DSłucham jego wypowiedzi i jako jeden z nielicznych gada rozsądnie, rzeczowo i kulturalnie. Ma doświadczenie...
Errata do debaty 11:25 :
" Mi nie potrzebne jest zwiększanie kompetencji (prezydenta Polski), ja przy swojej OSOBOWOŚCI I FORMACIE jestem w stanie wykorzystać ... ... i to wystarczy żeby Polska była SILNYM, WIELKIM, wspaniałym państwem, IMPERIUM, które w ciągu 15 lat doprowadzę, że tak będze...."
xDDD
Narcyz czy psychiczny?
No jak wycinasz fragment z demokracją bezpośrednią to pewnie tak sobie to można tłumaczyć. Natomiast zastanawiam się jakie kompleksy przemawiają przez Ciebie?

Po wysrywach wnoszę, że napięcie przedwyborcze w cebulandii sięga zenitu. Wy jeszcze nie wiecie, że prezydent nadwiślańskiej kolonii już wybrany prawda?
Masz rację, nie warto iść na wybory. Lepiej na grilla.

Mogę nie lubić, mogę się nie zgadzać. Ale szanuję swoich wrogów, stąd też pisanie z dużej litery. Widzę, że Ty zamiast do szkoły, to chodziłeś za stodołę siostrę łomotać.
Szacunek powinieneś okazać przede wszystkim zasadom pisowni języka polskiego, bo pisząc wg nich okazujesz szacunek również innym.
Ile ty (z małej bez szacunku) dziecko masz lat, że w ramach "szacunku do swoich wrogów" przypisujesz mi swoje chore, obsesyjne, wiejskie fantazje seksualne?
To było pytanie retoryczne.
Nie musisz odpowiadać jeżeli nie masz nic sensownego do pisania

To jest właśnie pisowsko-konfederacka wizja Polski.
Zabobonnej, prymitywnej, łatwo zarządzanej przez proboszcza. Pełnej ludzi bez wykształcenia, którzy bezkrytycznie uwierzą tępej propagandzie, łatwej do okradania na prawo i lewo bez żadnych konsekwencji.
Wypisz wymaluj, Polska pod zaborami, albo pod niemiecką okupacją. Jak dobrze, że to się skończyło 23 października 2023
Kościół Rzymskokatolicki to gówno, takie samo, jak lewica/KO. Dziękuję.
Wiesz chociaż, że sam się zaorałeś?
Pewnie nie wiesz jak wielu innych cymbałów, że cyferka XXI oznacza wiek PO NARODZENIU CHRYSTUSA.
Czemu wy lewacy i pedały tacy głupi jesteście??? To dla tego, że Kościół głosi, że sodomia to grzech? Przeszkadza wam to nie słuchajcie.
1000 razy bardziej wolę takich katoli niż podrzynający gardła, rozjeżdżający samochodami czy gw🤬cących kobiety i dzieci muslimów
przecież Sua-Wo Mir Mem-Tzen mówi: "Gw🤬t to tylko niedogodność, ma rodzić, gdyby było inaczej Pam-Buk inaczej by to zorganizował."

przecież Sua-Wo Mir Mem-Tzen mówi: "Gw🤬t to tylko niedogodność, ma rodzić, gdyby było inaczej Pam-Buk inaczej by to zorganizował."
Co mnie obchodzi to, co jakiś nic nie znaczący koleś powiedział?
Co Ciebie to obchodzi?
Nie masz innych zmartwień?
Szacunek powinieneś okazać przede wszystkim zasadom pisowni języka polskiego, bo pisząc wg nich okazujesz szacunek również innym.
Ile ty (z małej bez szacunku) dziecko masz lat, że w ramach "szacunku do swoich wrogów" przypisujesz mi swoje chore, obsesyjne, wiejskie fantazje seksualne?
To było pytanie retoryczne.
Nie musisz odpowiadać jeżeli nie masz nic sensownego do pisania
Więc to był wujek a nie siostra? To wtedy nabawiłeś się tego urazu? Chcesz o tym opowiedzieć, jak "dogłębne" było to doświadczenie? Może porozmawiaj z mamusią, na pewno zrozumie, że jej brat źle zrobił. A wszystko zapewne z powodu jej wąsa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie